Turbo The Glittery Rainbow Pegasus: “Ser du Karens øyne i dag? Gurl, jeg vet ikke engang. Jeg liker store øyne, men hennes er store. ”

Chici the Cotton Candy Kitty: “Jeg vet, rett! Jeg mener, hvor går hun av å få øynene til å se større enn vår? Vi er profesjonelle anime tegn, for å gråte høyt! Vi skal freakin ‘dominere det doe-eyed sh * t! ”

ANNONSE

Ha ha! Craziness …

Det er sant, skjønt.

Å gjøre øynene mine ser så stor ut som mulig, er en av mine beste sminkeprioriteringer, fordi jeg føler at jeg ser spunkier, yngre (i det minste er det ideen) og generelt mer våken og våken når øynene mine virker større.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Det er selvsagt en illusjon, men illusjoner kan være kule, og denne er lett å skape.

Her er fem ting du kan gjøre på egenhånd (eller sammen) for å få øynene dine til å se større ut.

1. “Tightline” din øvre vannlinje

Chanel Stylo Yeux Vanntett Eyeliner i 88 Noir Intense
Mørker din øvre vannlinje ved å plassere en mørk eyeliner langs basen av, og mellom, lashes, også kjent som “tightlining”, blir linjen så tykkere ut, noe som ser ut til å løfte, lyse og forstørre øynene dine.

Nøkkelen er å virkelig komme seg ned med liner (vanntett fungerer best for meg) så nær som mulig til bunnen av dine lashes. Bare kjør den langs de øvre vannlinjene, som virkelig kommer inn mellom vippene på røttene, og gjenta til du er fornøyd med linjen.

2. Krølle dine lashes

Hvis dine lashes naturligvis stikker ut rett eller peker litt nedover, kan de kaste en liten skygge under øynene dine, noe som kan få dem til å se litt mindre ut (mine lashes gjør dette!). Hvis dette skjer med deg, stjele kattens favoritt lash curler.

Men seriøst, krøllet, løftet lashes ikke kastet den samme irriterende skyggen under øynene dine, og de trekker oppmerksomheten opp, opp og bort!

Krøllete lashes kan også virke som å smette over på seg selv, noe som kan gjøre lash linjene dine tykkere ut, noe som også forbedrer hele “tightlining” effekten.

3. Påfør mascara til topp og nedre lashes

Ved mørkning, fortykkelse og lengre lashes, spesielt krøllete lashes, kan mascara også få øynene dine større.

For å virkelig maksimere den doe-eyed effekten, se etter en mascara som forlenger og tykkere, spesielt på røttene, og bruk det på både dine øvre og nedre lashes.

4. Linj din nedre vannledning med en hvit eller beige eyeliner

The Mac Chromagraphic Pencils
Ok, så du har fortykket lash-linjen og strekk ut dine lashes – nå hva? Vel, ta en hvit eller beige eyeliner, og linje din nedre vannlinje med den.

Yup, denne er en annen illusjon, men det fungerer! Fôr din nedre vannlinje med hvit eller beige liner gjør de hvite øynene dine (også kjent som sclera) ser ut som de strekker seg under din nedre lashlinje, og skaper en illusjon av mer hvitt rom, som da gjør øynene ser større ut.

Merk: Hvis du strammer din øvre lash linje med svart eyeliner i trinn ett, kan noen av eyelineren ha overført ned på nedre lash og vannlinjer. Bare i tilfelle (og fordi du ikke vil at din hvite / beige liner skal blande med svart og bli til en funky, mørkegrå), vil du forsiktig kjøre en Q-tip langs dine nedre vannlinjer for å rense dem opp.

I utgangspunktet vil du ha den lavere lashlinjen for å se så lys ut som mulig.

5. Fremhev de indre hjørnene i øynene dine og like under pannebenet ditt

Nesten ferdig!

Nå, ta en shimmery eller satiny beige øyeskygge som går bra med hudtonen din, og klapp og bland den inn i de indre hjørnene i øynene dine og like under pannebenet. På denne måten, som lys reflekterer av øyeskyggen på disse områdene, ser ditt indre øyeområde lysere ut, og browbuene dine ser høyere ut, som begge bidrar til øyne som ser bredere ut, større, lysere og løftes.

Her er noen av mine toppvalg for øye-åpningsprodukter …

For tightlining – Chanel vanntett eyeliner i 88 noir intens. Pass på å skarpere blyanten din på forhånd for å virkelig komme mellom de røttene!

For Lash Curling – Shu Uemura Lash Curler. En gammel standby, og den beste rundt.

For Mascara-ing – Estee Lauder Little Black Primer, Chanel Le Volume de Chanel, Paul & Joe Mascara og Mac Extended Play Gigablack Lash.

For å feste den nedre vannlinjen – MAC EYE KOHL i fascinerende og mac chromagraphic blyant.

For å markere – Mac Shroom og Mac RicePaper. Beccas glitrende hudpresentor i Opal er også bra.

ANNONSE

Hva er dine favoritt tips og triks for å få øynene dine ser større ut? Spørende sinn vil vite.

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.