‘Twas a Slooow Day for Me i dag, så i løpet av en pause gjorde jeg en av tingene jeg gjør best: Cruise for Makeup Online! Her er min nåværende sminkelysliste!

Makeup Lust List

1. Hele Mac Neo Sci Fi-samlingen ($ 14-21) !!!

Fotokreditt: Specktra Blog

ANNONSE

2. Hele NARS Summer Collection! ($ 22- $ 32)-Varmt, varmt og varmt! Jeg må “adoptere” den ubetingede kjærlighetsduoen Cream Eyeshadow og Supervisen Lipgloss, ASAP.

3. Hanae Mori Butterfly Eau Fraiche duft ($ 65) – Jeg dør for å prøve dette. Sephora.com sier at det er en fruktig blomster med notater av grapefrukt, jordbær, svart rips og jasmin, og selv om jeg ikke har snuste den ennå, forteller duften min esp (håper) at det lukter guddommelig.

4. Guerlain Meteorites Powder Pearls in Pink Fresh ($ 51) – Ooh! Jeg skulle ønske jeg hadde smykker med perler så store som disse pulverperlene.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

5. Fresh Island Reverie Face Palette ($ 55) – Nå er dette paletten jeg ønsker å ta med meg på en verdensomspennende surfeferie. Det inkluderer tre øyenskygger-tiare (en ren champagne), Plumeria (en ren skallrosa) og rom (rik kaffe)-en rødme (øya-ærbødighet, en korallskygge) og en bronzer (kalt Treasure Cove).

6. Best of Becca Palette ($ 65) – Hvorfor vil vi alltid ha det vi ikke kan ha? Denne paletten skal være Shizz fordi den alltid er utsolgt! I den fylte Becca to øyenskygger (en gylden bronse og en rik bronse -skimmer), en krem ​​rødme kalt tyrkisk rose, en karamellleppe/kinnkrem og en fersken perle lipgloss.

7. Mac PowerPoint Eye Pencil i Tealo og Forever Green ($ 13,50) – Wee! Jeg elsker grønne blyanter. Jeg kan ikke få nok av grønne øyeblyanter, og jeg vil prøve disse fordi de visstnok er vanntette også. Jeg håper de er gode og blandbare som Technakohls. Begge greenene jeg vil ha er utsolgt på Mac -nettstedet (BOO), men Nordstrom -nettstedet har dem på lager (yay).

8. Yves Saint Laurent Pop Stick rødmer ($ 42) – Hvorfor tenker jeg på å spise sminken min? Høres ikke navnene på disse tre kremblushene deilige ut? – Vanilje/sjokolade, jordbær/bringebær og fersken/solbær.

9. Shiseido Sun Protection Compact Foundation SPF 34 ($ 32, $ 24,50 for påfyll) – solkrem, solkrem, solkrem! Jeg elsker produkter med SPF og håper at en av disse Six Powder Foundation nyanser (påfør tørr eller med en våt svamp) passer til hudfargen min.

ANNONSE

Si meg, kjæreste, hva har du for meg? Gi meg beskjed om hva som står på sminkelyslisten din i kommentarene.

Din vennlige nabolags sjarmavhengig,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.