For noen så ned til jorden, vil Sør-Afrika-født Charlize Theron (født 7. august 1975) tilbringe mye tid i rommet i år. Oscar-vinnende skuespillerinne spiller et fantastisk byråkrat, en hemmelig dress som jobber for det neglisiske selskapet ombord på romskipet Prometheus i Ridley Scotts kommende fremmede prequel.

Men før skipet tar av 8. juni, må hun kjempe med snøhvit og hennes kjekke Huntsman først i Snow White og Huntsmanen, Å åpne 1. juni. I den mørke retelling av det populære eventyret, som også stjerner Kristen Stewart som snø Hvit og Chris Hemsworth AS Thor Huntsmanen, Charlize spiller Magic-Mirror-Consulting Evil Queen, som denne gangen ikke trenger å trekke sine slag for et G-vurdert publikum.

ANNONSE

Så hun har disse to visse blockbuster-bevegelsesbildene som kommer til å være i teatre på samme tid, men det er ikke alt Oscar-vinneren har vært opp til. Charlize er også en ny mor, som nylig har vedtatt en babybarn som heter Jackson.

ANNONSE

Nå er det en travel vår. Og jeg tror ikke jeg noensinne har sett henne titt noe mindre enn helt satt sammen … bortsett fra kanskje hennes karakter i monster, men det var med vilje, lol!

Hvilken av Charlize’s frisyrer liker du best?

1. Chin-lengde svart bob med en side del

2. Updo med høyde foran

3. Lang, løse bølger med en senterdel

4. Skulderlengde og bølgete med en sidedel

5. Bob med fingerbølger og en sidedel

6. Bob med krøller og en senterdel

7. Lang og elegant med krøllete ender og en sidedel

8. Updo med lange, side-feide bangs

9. Lang og krøllet med lange, side-feide bangs

Se resultater

Laster …

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.