Hver gang en gang, som i dag, vil jeg heve min Hands Up og Yell til himmelen over, “Takk, Universe, for å finne tekstmeldinger!”

Venter i kø på [Sett inn irriterende sted med lange, uhellende langsomme linjer her] ville ikke være hvor som helst nær så mye moro uten de tilfeldige teksten om barn og sminke som finner veien til telefonen min. Par Exemple, som vår videregående skole fransk lærer pleide å si, her er en fra min venn Jen i går …

ANNONSE

Og her er den ene jeg vil skrive deg om Bobbi Browns nye Bronzer / Blush Duo …

Lol! Du kan kanskje huske det fra noen uker siden da vi så på Swatches of the Desert Twilight Fall Collection.

Jeg har nettopp begynt å ha på seg den begrensede utgaven $ 36 Duo, som har Bobbi’s Bahama Brown Shimmer Blush og Pink Peony Lysende Bronzer, og komplimentene har rullet inn!

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

På en måte. I går sa Mailman, “du ser mindre slitt ut enn vanlig,” og i morges spurte El Hub om jeg hadde gjort pushups fordi kinnene mine så “alle rosa og spylte”.

Ikke sikker på om en enkelt kvalifiserer som et kompliment, men jeg tar dem begge.

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner i Twilight Night Shimmer Blekk til venstre (også fra Desert Twilight Collection), og Bronzer / Blush Duo i Bahama Brown og Pink Peony til høyre

Den splittede pulverkompakten huser en nøytral brun rødme på den ene siden og en nøytral rosa bronzer på den andre. Begge ser utrolig intens ut i emballasjen! – Men mye mindre intens på huden min.

De gir en sunn utseende vask med farge med den svakeste glansen av shimmer som etterlater meg som jeg tilbrakte ettermiddagen solen på en parkbenk ved siden av en stabel med tegneserier og et høyt glass iste.

For en subtile glød, foreslår Bobbi dusting peony rosa over hele ansiktet, og deretter påfører Bahama på kinnene for litt farge, men jeg liker å vende at skriptet ved å ha på seg bahama som bronzer og peony som en rødme.

For å søke, smiler jeg – og bruker en kuppel børste som Mac 138 for å feie Bahama Brown på baksiden av kinnene mine og subtly meisel dem ut. Deretter blander jeg rosa peony på eplene av kinnene mine med en rødme børste for farge og stråling.

Utseendet kan ikke være pigmentert nok til gals som elsker intense farger, men de semi-rene pulverene er bare så enkle å blande og langvarige at jeg har ganske mye forelsket seg.

Åh, og det er en god sjanse for at de vil fungere godt med hudtonen, da disse nyanser virker veldig behagelige.

Pris: $ 36
Tilgjengelighet: Tilgjengelig nå På Bobbi Brown tellere og online på Bobbibrown.com
Makeup and Appeal Blog Rating: a

Mac og Archie tegneserier kommer våren 2012

“Betty! Veronica! Hvor legger du min sminke?! ”

“Ah, det er det … over på Mac Cosmetics.”

For deres nyeste samarbeid, en tegneserie, konsulterte en komisk affære, to svært populære jenter, en kalt Betty og den andre navngitte Veronica.

Samlingen debuterer ikke på Mac tellere til våren 2013 (!), Men som en tegneseriefan, jeg er nysgjerrig, minst sagt.

Først, hvis du planlegger å gå til Comic Con i San Diego denne uken, heldig! For det andre, kanskje du vil stoppe av Mac-butikken i byens Gaslamp Quarter, som ligger på 234 5th Ave. (mellom L & K-gater), for en ekstra servering av kunstnerisk flair og tidlig Mac / Archie-spenning.

American Comic Book Artist og Illustrator Dan Foreldre i Archie Comics-serien vil være i butikken onsdag 11. juli, fra 2-5 pm, og torsdag 12. juli, fra 11-12 P.M. Og igjen fra 6-8 p.m., tegne demo illustrasjoner av Archie, Jughead, Betty og Veronica og gjøre skreddersydde skisser for fans.

MORO!

If you’re familiar with the popular Archie/Betty/Veronica love triangle, you can also support your favorite Archie girl by texting “Betty” or “Veronica” to 89862 (message and data rates may apply).

ANNONSE

Fans of the winning Archie girl will be the first to learn when they can purchase the collection online next spring.

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.