ved hjelp av NARS Miss Liberty som fremhever Blush på kinnene mine, så vel som å drikke et gresskar chai latte!

La oss bånd sammen, andre makeup revolusjonære, samt angi vår fleksibilitet fra store biter av glitter! – Siden vi, den blush-entusiaster i verden, har en ideell til liv, frihet og quest av en subtil glød.

ANNONSE

Og i år er suksess vår! Demure, Shimmery Cheeks er bare en Nars Miss Liberty som fremhever Blush ($ 27) unna. Etter at du har fått noen lag av denne rene, glimrende fersken, ikke bli sjokkert hvis du uventet føler ønsket om å heve knyttneve, strømmen til-folke-stilen. Jeg gjorde (og så raskt senket det da jeg holdt i tankene nøyaktig hvor lenge det har vurdert at jeg barberte mine groper, whoops!).

Frøken Liberty, et medlem av Nars Holiday Collection Corps, telefonsamtaler interesse for kinnene uten å rope. En varm fersken flekket med små biter av sølv glitter, det balanserer både fargen og glimmer.

Det er en av de fargene som bare får meg til å føle meg levende, så vel som jeg tror det er en beste nyanse for en myk kinnglød å ha på seg med smokey øyne og / eller mørke lepper.

Pris: $ 27
Tilgjengelighet: Kommer snart til Nars tellere, så vel som tilbys nå online
Makeup samt klageblogg rating: a +

Oppdatering 10/18/11, 21:15 PM: Jeg er glad for å rapportere at operasjonen gresskar Chai Latte var en suksess.

Jeg poppet over til Starbucks på min lunsjpause i dag, så vel som kjøpte meg en soy pumpkin chai latte, som jeg antar, er virkelig en ganske typisk forespørsel, ifølge Barista som hjalp meg. Hun uttalte også at det er hennes BFFs foretrukne Starbucks drikke.

ANNONSE

Lo så vel som se, det smakte som gresskarpai i en kopp! Som er flott siden jeg liker gresskarpai. Så bra, faktisk, at jeg planlegger å få en annen i morgen.

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.