Oh … dette? Dette er bare min wackadoo mani, høflighet av den nye Orly Color Amp’d-linjen på Målbutikker. Fra til venstre, det er La Dreamin, La Sunshine, La La Land, Echo Park samt Rooftop Lounge ($ 9,99 hver)
Før du maler neglene dine i helgen, rob din mote smykker boks.

Nei seriøst! Du kan oppdage mange motivasjonsavtaler, så vel som fargekombinasjonskonsepter Betwixt de skinnende baubles, halskjeder, armbånd og øredobber.

ANNONSE

Det var det jeg gjorde i dag. Så malte jeg potene mine med noen søte, pulserende vårskygger fra Orly’s New Color Amp’D-linje (tilgjengelig på internett nå på Target.com, så vel som å komme utelukkende til målbutikker som starter 8. mars).

Hva tenker du? Velger neglene denne neonspraypenningen av Kristin Perry?

Methinks de gjør det.

Orly Color Amp’d Twatches fra venstre: Cali Swag, Rooftop Lounge, Echo Park, La La Land samt La Sunshine

Med klokken fra den miljøvennlige flasken i øvre venstre: ekko park, La Dreamin, Sealcoat, La La Land, Cali Swag, Rooftop Lounge samt La Sunshine

Den nye Orly Color Amp’d-linjen på 36 hurtigtørrende, utvidet-slitasje polering ($ 9,99 hver) har en triks ekorn selvkorrigerende formel utviklet for å reparere flekker ved metode for en to-trinns prosess.

Først må du male potene dine med en av de allsidige fargene (Orly foreslår ett eller to lag), så vel som deretter topp det med et lag av Orly’s Fjern allsidig sealcoat, som forventes å glatte ut noen form for mindre nicks samt riper (det fungerer!) mens du forlenget slitasje tid.

ANNONSE

Tick-Tock, 10 minutter senere får du en manikyr utviklet for å vare mye mer enn en uke. Ingen grunnlag nødvendig.

I det minste er det ideen. Jeg vil gi deg beskjed.

Fargen amp’d allsidige farger så vel som allsidig sealcoat er $ 9,99 hver, tilbys nå på Internett på Target.com, så vel som å bare komme til målbutikker som starter 8. mars.

Leave a Reply

Your email address will not be published.