Som Mew, av Laura Geller Beauty
Jeg kan ikke vente på i morgen!

Lørdag trenger å skynde seg så vel som begynne allerede siden jeg skal til Ulta å leke med sminke.

ANNONSE

Så spent, så spent!

Min gode venn Marisol så vel som jeg har en lunsj / sminke dato. Først skal vi til Sol mat, som Puerto Ricas plassering jeg nevnte (må få min stekte plantain chips!), Så til Ulta etterpå.

Jeg skal definitivt inspisere Laura Gellers nye ting. Jeg har bare prøvd et par av hennes ting – noen bakt øyenskygge så vel som disse nye som meg dugg fuktighetsgivende leppe fargestifter – men jeg liker hva jeg har prøvd. Hennes ting minner meg om Lorac, som er en flott ting å bli påminnet om, vet du? Det er ganske så vel som elegant, med bare tilstrekkelig glamour.

ANNONSE

Hvis du har tørre lepper som jeg gjør, vil du kanskje prøve lignende meg dugg. De er lette så vel som lys i pigment, men de er ikke lyse i det hele tatt i fuktighet.

“En saftig metode for å like leppene dine! Infused med vitamin E, som meg, har duggen en ultra-hydrering, condition formel med en ekstravagant balsam-lignende tekstur. Skinnende farge bruker komfortabelt – aldri tørr eller klebrig! Denne praktiske kubbenestenen trenger aldri skarphet så vel som er perfekt for berøring på farten. ”
– Ulta.com.

De tilbys nå for $ 16 hver i seks nyanser – Lychee Glace, Watermelon Cooler, Purple Currant, Dragon Fruit Sorbet, Cranberry Glaze samt Plum Freeze – på Ulta butikker, så vel som online.

Fra venstre: Lilla Currant, Lychee Glace samt Plum Freeze

Lilla currant.
Lychee Glace.
Plomme fryse
Twatches fra venstre: Lilla Currant, Lychee Glace samt Plum Freeze
Whee! Kan ikke vente, kan ikke vente, kan ikke vente …

Leave a Reply

Your email address will not be published.