til den som opprettet den varme Cocoa Snowman, takk fra hjertet. Jeg visste aldri hvor rart tilfredsstillende det er å feste en sjokoladesnømann i et krus fylt med varm melk og se den går i oppløsning til nå.

Den beste delen av hele denne prosessen er når snømannens mage smelter og sjokoladechips og marshmallows kommer ut av byttet. Stole på meg, det er morsomt.

ANNONSE

Forresten, jeg fikk disse mennene fra Trader Joe’s! Hvis du ser dem, få dem. De er veldig morsomme. Hvis du finner drinken litt for søt (det gjorde jeg), bare tynner den ut med en skvett varmt vann. fungerer som bare det.

I andre høytidsnyheter er jeg praktisk talt klar til å bli med på Team ferdig med julehandelen. Jeg var ferdig med mange av shoppingene mine sist helg på Sephora, og sjokkerende, jeg holdt meg faktisk til spillplanen min og kjøpte gaver til andre mennesker og gikk ut med absolutt ingenting for meg selv. For ikke å si at jeg ikke ville. Det ville vært en helt annen historie hvis denne champagnefargede kremglitterskyggen fra timeglass kalt Ray var på lager.

Jeg så det, sammen med en rekke vakre timeglassleppe- og kinnprodukter, i en hjul på Spacenk’s Instagram. Makeupartisten, Jacinta Spencer, legger skyggen på lokkene med fingrene, og resultatet er en ideell blanding av glitter og glam.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Hjertet mitt knuste litt da salgsforbindelsen fortalte at Ray ikke var tilgjengelig fordi jeg elsket skimmeren – glitterbitene var ikke for store eller for små. Kanskje jeg kjøper den på nettet. Eller kanskje jeg bare vil legge den på ønskelisten min til mitt neste sjarmfune streiker, ha ha ha.

Jeg tror foreløpig bare for å få trangen til å bruke glitter ut av systemet mitt, jeg skal gjøre noe som ligner på Jacintas utseende med glitter i denne paletten av Nomad Cosmetics. De er et vegansk og grusomhetsfritt merke som lager reisetema-produkter.

Denne paletten er Venezia-Simplon Express, som er et nikk til Venezia Simplon-Orient-Express, en privat luksuriøs togtjeneste som går fra London til Venezia.

Hva med den røde skyggen? Wow! Jeg har ikke brukt rød øyenskygge på et øyeblikk, men jeg kan kanskje bare for moro skyld for å skremme kollegene mine på min neste videosamtale, Ha Ha!

ANNONSE

Apropos videosamtaler, jeg har fått noen få opp i morges, så jeg burde gjøre meg klar. Jobber du i dag også? Jeg håper ting er myke for deg denne uken! Snakk snart, ok?

Din vennlige nabolags sjarmavhengig,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.