Jeg blir spent, snakker om glans
De gjør, men sjelden med mine ungdomsvennlige venner. Jeg har to venner fra videregående skole, Jen så vel som Cindy, som jeg fortsatt ser et par ganger i året, men ingen av dem er virkelig hardcore sminke fiends / fanatikere som deg så vel som jeg er.

Min ungdom gode venner Cindy (til venstre), meg så vel som Jen på min bryllupshendelsesdag i 2006
Jens mer tenker på det enn Cindy er, så vel som hun noen ganger vil gå med faser hvor hun er mer inn i den enn vanlig. Som i fjor gikk jeg makeup å kjøpe med henne, så vel som assistert henne plukke ut noen øyenskygge, leppestifter samt børster for å friske opp hennes sminkepose. Hun hadde brukt nøyaktig samme få produkter de siste 10 årene.

ANNONSE

Noen ganger vil Jen ringe eller skrive meg fra en teller med en bekymring for et produkt.

På Castello Di Amarosa Winery i Napa, juni 2010
Cindys enda lavere vedlikehold enn Jen, så vel som jeg tror i løpet av de 20 + årene jeg har forstått henne, jeg kan bare huske en halv del samtaler om hår, hudpleie eller sminke. En gang, etter en virkelig dårlig spiral perm da vi var freshmen i videregående skole, la hun meg prøve å gjøre / fikse håret hennes. I fjor tror jeg at hun spurte meg et hudpleie spørsmål, så vel som da ba om en balsam anbefaling.

Morsom ting er … Fordi hun er som søsteren min, lytter hun aldri virkelig noe jeg sier, Haha! Hun ender med å gjøre sin egen ting uansett.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Mine nyere gode venner på så vel som utenfor bloggen er definitivt mer åpne om å stille skjønnhetsspørsmål. Jeg har selv vært som en personlig makeup shopper for et par gal pals som online i nærheten, som var virkelig mye moro! Jeg spørsmålet om å gjøre det som en oppgave i dette området, som en stylist, men for sminke i stedet for klær.

La oss snakke sminkebutikk. Har dine venner / venner / kolleger, spør deg om skjønnhetsråd?

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

P.S.

Foto kreditt: Kattunge dekker

ANNONSE

Hva skjer, onsdag? Ok, dette gjorde helt morgen, så vel som så av programmet jeg måtte dele den con tu. MBB besøkende Georgina (Haaay Girl, Haaay!), Sendte meg denne linken i går til et nettsted som heter kattunge deksler med berømte album dekker Photoshopped med kattunger …

Hilarious! Jeg liker det ene av hullets online med dette siden 1) Det er et av mine foretrukne album fra mine høyskoleår, så vel som 2) som forstod at kattunge kan rocke smurt liner så godt?

Stor overraskelse, men faner er nå helt gelé av disse spedbarnskattene. Le sukk …

Leave a Reply

Your email address will not be published.