“Hvorfor ja! Jeg bruker en sequined Shell Bra Top … du liker? ”
I Judy Blume er du der, Gud? Det er meg, Margaret, som jeg ekstremt foreslår for noen, men spesielt tweens så vel som tenåringer, er den primære karakteren en daglig kvinne som navigerer med hennes metode med ungdomsår og pubertet. I en del av historien tenker hun på fylling av bh med bomullssfærer før du går til en fest.

Selv om jeg sjekket ut boken om en bazillion ganger i mine tidlige tenåringer, skjedde det aldri for meg metoden tilbake da for å virkelig fylle min bh. Jeg trodde det var noe de bare gjorde i bøker, så vel som ikke i, som ekte liv.

ANNONSE

Det er akkurat hvor clueless jeg var som barn. Vi hadde ikke interwebs eller googles tilbake da!

Og nå som jeg tror på det, hatet jeg å måtte bære min aller første bh. Det var ikke en av disse tingene om å vokse opp som jeg så fremover, siden jeg var litt av en tomboy tilbake da, så vel som min mor så vel som jeg aldri hadde det “kroppen din går med ch-ch- endrer “samtale.

Den eneste grunnen til at jeg begynte å bruke den aller første bhen var siden min fineste venns mor diskuterte noe til min mor om meg / det. Jeg tror at min mor var i samlet fornektelse om sannheten at jeg var synlig å gå med pubertet, men hun fortsatt gravd dypt, så vel som til slutt tok meg å gå bra på kjøpet på kjøpesenteret.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Så vi fikk en, så vel som det føltes irriterende undertrykkende. Jeg hatet å bruke det, så vel som de som trodde på fylling det aldri krysset mitt sinn …

Inntil jeg slår på 20-årene, så vel som 30s, da jeg brukte de fjærfe-kutlene, legger du inn fra tid til annen med topper, så vel som kjoler som jeg følte, kan dra nytte av en bit av et løft.

Så ja, jeg har fylt min bh.

Jeg forstår at for mange kvinner er dette emnet en sensitiv som tar på seg en annen som betyr at brystkreft. Min svigermor er en brystkreft overlevende, så vel som vi har snakket mange ganger om spesialitet bras.

ANNONSE

I hvilken metoder så vel som likevel gjelder det deg, har du noen gang fylt din bh før? Kommentarene her er en risikofri sted (jeg strengt håndhever det).

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.