Det er et lash show ved å omfatte for alltid
Rask! – Jeg krever en grunn til å bære et par av disse nye falske vippene ved å omfatte for alltid …

Hva med en Drag Queen-Themed Infant Shower?

ANNONSE

Er det enda en ting ?? Hvis det ikke er det, tror jeg at vi trenger å gjøre det til en, siden hvis jeg kan gjøre drakk Queen Karaoke for min trettiende bursdagsfest, så er en drakdress-tema spedbarnsdusj det neste rasjonelle hoppet, åpenbart.

Gjøre opp for alltid C-802 lashes ($ 18)
Mufe bare introdusert denne siste måneden i en svimlende 50 stiler! De er $ 18 hver, laget av syntetiske fibre, så vel som inkluderer en liten flaske latex-fri lash lim.

Stilene er delt inn i fire klassifikasjoner – naturlig volum (for daglig forbedring), bemerkelsesverdig volum (litt fyldigere lashstiler for amped opp dag eller natt utseende), winged (for feline øye-stil meow!) Og kreativt (for show- stopper lashes).

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Gjøre opp for alltid n 403 lashes ($ 18)

Jeg har ikke hatt mulighet til å ha dem ennå, men jeg er blåst bort interessen for detaljer, som de fine flekkene av glans på C-802-lashene. Litt sølvflekker ser ut som de ble grundig satt på fibrene, så vel som det er enda en mindre ombreeffekt.

Fantastisk. Jeg vil ønske å ramme dem, siden de ser ut som et kunstverk.

Gjøre opp for alltid C-710 lashes ($ 18)
Jeg tror jeg skal prøve N-602s først. Jeg er på et mål for å mestre private bunter av falske lashes som disse. Jeg forstår ikke om du noen gang har prøvd å bruke Falsies som disse N-602s før, men Dayum! – Det er virkelig vanskelig. Jeg har prøvd lignende lashes et par ganger, så vel som det alltid endte med å være en katastrofe.

Jeg skjønner for å mestre det skjønt!

Gjøre opp for alltid n 602 lashes ($ 18)

ANNONSE

Lash Lovahs, du kan oppdage alle 50 stiler på internett ideell nå, så vel som ved å omfatte for alltid butikker, så vel som Sephora.

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.