Ok, hvor har Becca Glossy Lip Tints ($ 23) vært hele livet? Seriøst, forsto du om disse? Jeg antar at de har eksistert i årevis, og skjult beveget seg under radaren min med deres ikke-stikkere, langvarige så vel som oh-så-skinnende tekstur, i tillegg til at jeg har vært klart ute av sløyfen.

Våt som saftig gelé, de burde være ideelle på dager der alt jeg vil ha er et ren (men ikke så godt ren) klesvask av farger.

ANNONSE

Denne uken prøvde jeg tre av de 25 nyanser på for størrelse …

Becca blanke leppefarger fra delegert høyre: Frappe (en ren oransje), Colada (en ren, skinnende gylden rosa) samt kirsebærbombe (en ren rød)

Fargeprøver fra venstre: Frappe, Colada samt kirsebærbomb

kirsebær bombe

Colada

Frappe

Du forstår Mac Lip Gelees (elsker de!)? Jeg tror disse har en også våt overflate, så vel som nøyaktig samme putefølelse på leppene.

De kan være en smule tørking (usmakret imidlertid lukt svakt av vannmelon) sammenlignet med leppegelene, men det er enkelt å være tilstrekkelig behandling med hjelp av en fuktighetsgivende balsam eller leppestift som brukes under.

Hvis kisseren din, som min, higer etter ikke-pikende gloser med ren farge så vel som fantastisk glans, kan du bare like disse mye. Tilbudt i Pure Charm -butikker så vel som på Internett Beccacosmetics.com. sminke samt sjarmbloggvurdering: B+/a-

ANNONSE

Hva er du like mye som i kveld? Jeg er over her og lar tankene mine råtne og ser på den nye ekte verden. Det er nøyaktig det samme over så vel som over, er det ikke? Imidlertid kan jeg ikke motstå … legg til unge, sprit så vel som bryster, skyll samt gjenta. Formelen har ikke endret seg på mange år, Le Sigh.

Din vennlige Community Charm Addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.