Oh, Gosh. Kanskje 4 A.M. eller så?

Når det var, var det syndfullt, kriminelt tidlig.

ANNONSE

Jeg hadde en av de morgenene i fjor sommer. Jeg hadde et veldig tidlig fly, så jeg satte alarmen for 4 for å gi meg nok tid til å fikse min mop og sette på Le Warpaint før du drar til flyplassen.

El Hub får det ikke. Når vi må ta et tidlig fly, insisterer han militant til at vi sover til siste sekund før alarmen går av, men han våkner helt våken som en ninja! Det er som Boom! Øynene åpne, store våken. Jeg lover han trenger mindre enn fem minutter for å gjøre seg klar.

Enkelt sagt, jeg fungerer ikke på den måten. Jeg trenger minst 20 minutter bare for å få hjernen min slått på. Jeg liker å stå opp, sette noe i min tum (spiller ingen rolle hvilken tid det er, jeg sulter alltid når jeg våkner), har litt kaffe, og så trenger jeg 30-45 minutter for å gjøre håret mitt og sminke . Så kanskje en annen 20 minutter for å sjekke og dobbeltsjekke og sjekke alt for å sikre at jeg ikke glemmer noe avgjørende som førerkortet mitt.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

El Hub blir alltid utrolig cranky når jeg setter alarmen i en time før vi må gå. Det har kommet til det punktet hvor jeg bare forteller ham, “sikkert, babe, alarmen er satt til å gå av fem minutter før vi må gå,” Men egentlig, jeg bare satte det for sanntid jeg vil stå opp uansett, Lol!

Hva med deg? Hva er den tidligste du noen gang måtte våkne opp og gjøre håret / sminke?

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

P.S. Brb! Jeg er på vei ut døren ideell nå. Jeg skal være en hårmodell i morges for min frisør Buddy Alis, som lærer en klasse på Oribe-produkter der hun jobber. Jeg har aldri gjort det før … Jeg tror det blir morsomt.

Så på vei tilbake må jeg svinge av Mac-telleren på kjøpesenteret.

Nei, egentlig, jeg “har” til, for i går droppet jeg min splitter nye flaske pro longwear concealer på kjøkkenfliser, og det knuste.

ANNONSE

Jeg var sannsynligvis mye mer knust enn det var.

Grr … de forbannede glassflasker.

Anywho, jeg må være tilbake om noen timer. Ha en flott tirsdag. Jeg ser deg snart.

Leave a Reply

Your email address will not be published.