Tilsynelatende er drikkene på Bobbi i kveld!

Åh, jeg får det … det kommer til å bli en av de fredagerene.

ANNONSE

Dømme av shaker samt martini tema av Bobbi Brown Celebration Shimmer Brick ($ 40), Bobbi var enten å se en James Bond Movie Marathon (“Shaken, ikke rørt”), eller følte ekstra festlig, da hun designet sitt nyeste pulver Duo, et begrenset utgave stykke utgitt med den nye feiringen samlingen.

Bruk en eller begge sine shimmery sølv samt gullpulver som highlighters på dine øvre kinnben, som jeg gjør her, eller støv dem rundt avtalen med for en mer total glød.

Begge pulverene inneholder ganske mye glitter, mellomstore flekker i det super myke, pigmenterte gullet, så vel som større, chunkier stykker i den rene, sølvskyggen.

Når jeg bruker skygge, kan jeg se pulverene som glitrer på toppen av huden min, så vel som jeg tror at effekten ser undertler i disse bildene enn det utfører i ekte liv.

Nå liker jeg å skinne så vel som alle … men jeg fortsetter å være for flekkene i disse to nyanser å være finere, så vel som enklere å korralere så vel som kontroll. Selv ved hjelp av min minste rødme rene til støvfestet på toppen av kinnene mine, så vel som det tar omtrent tre lag for å nå et nivå av pigment som jeg liker, endrer jeg fortsatt å få skinnet i håret mitt.

Neste gang jeg når for denne duoen, tror jeg at jeg vil klappe den på kinnbenene mine med en finger i stedet.

Hvis du foretrekker attraktiv glans til Subtile Shimmer, er det en feiring her, du vil kanskje krasje.

Pris: $ 40
Tilgjengelighet: Tilbys nå på Bobbi Brown tellere så vel som også online
Makeup samt Beauty Blog Rating: B +

ANNONSE

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

P.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published.