Bland og matche dine primere!
En av de fantastiske (men noen ganger frustrerende når du ikke kan kontrollere deg selv) sannheter om sminke er at du kan gjøre det så enkelt eller så komplisert som du vil.

Saks i punkt: Primer. Mesteparten av tiden, enten fordi jeg er iboende lat, eller fordi jeg nesten alltid kjører bak, vil jeg bruke en enkelt un-tonet pore-minimere primer over hele ansiktet mitt, bortsett fra på mine lokk, hvor jeg skal Bruk en separat øyeprimer, men noen ganger vil jeg føle meg som å gå den ekstra mile, så jeg vil bruke en kombinasjon av flere ansiktsprimere, og noen ganger vil jeg til og med innlemme en ekstra fargekorrigeringsprimer.

ANNONSE

Make up for Evers’s TRINN 1 Hud Equalizers er bra for ting som dette.

Gjøre opp for alltid strålende primer (venstre) og utjevningsprimer (høyre)
Når jeg har lyst til å gå den ekstra mile, før du bruker min viktigste ansiktsprimer, vil jeg bruke en separat oransje-tonet fargekorrigere primer først, og jeg liker $ 36 sminke for alltid strålende primer fersken for dette, for å nøytralisere noen lilla, Blå og grå toner på huden min, som for meg er vanligvis under mine øyne, rundt munnen min og langs min jawline.

Gjøre opp for alltid rødhet korrigere primer ($ 36)

Mange bruker en grønn-tonet primer, som å gjøre opp for alltid rødhetskorrigeringsprimer (også $ 36), for å nøytralisere rødhet i hjørnene rundt nesen, sidene av munnen og noen ganger rundt hvor de har hatt nyere breakouts.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Gjøre opp for alltid nærende primer ($ 36)
Og i tillegg til disse fargekorrigerende primere, er det andre primere som er utformet for å hjelpe med spesifikke bekymringer, som noen ganger når huden min er gal, tørr og flak, vil jeg dab en veldig liten mengde sminke for alltid nærende primer på kinnene mine , så gå tilbake og klapp en utjevningsprimer som sminke for alltid å utjevne primer (denne er også $ 36, men Mufe selger også en mindre $ 16 reise størrelse) på toppen til myke ut porene mine og fine linjer.

ANNONSE

Så take-home-meldingen her? Ingen sier at du ikke kan kombinere flere produkter, og du kan helt bruke mer enn ett ansiktsprimer hvis du ikke finner en enkelt som adresserer alle dine behov. Du kan blande og lag dem. Jeg gjør sikkert.

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.