Jeg følte meg en uventet gullhopp den aller første gangen Chanels Ligne Extreme i eller rørte på lokkene mine!

Team Coco etablerte denne $ 32 flytende liner, en del av Chanels ferie 2011-affære, for å trekke skarpe, intenst gyldne linjer med et enkelt slag, så vel som de gav det en vannbestandig formel for å hjelpe det sist med vinterfulle nedturer.

ANNONSE

Vi har spilt sammen et par ganger i løpet av de siste to ukene, men siste gang ting fikk en tad-spent … eller, som betyr “gull” en Français, har en tendens til å overta.

Den har en konsistens på den tykkere siden for flytende liners, men patting eller swiping bort enhver type overflødig fra den rene før jeg bringer det mitt øye, hjelper definitivt. Så lenge jeg husker å gjøre det hver gang, er jeg i stand til å tegne relativt jevn, selv linjer med det – om enn linjer med mykere kanter enn jeg er utnyttet til fra de fleste flytende liners. Det ser ut til at kombinasjonen av en tykk formel så vel som en delikat ren gjør tegning super skarpe linjer med det en utfordring, i hvert fall for meg.

Jeg tror fortsatt at Ligne Extreme ser nydelig ut, så vel som har toppklasse og glans. Det holder også godt til vann, som er et ekstra pluss. Så langt som holdbarheten under press, skjønt, vær forsiktig hvis du gni øynene dine mye (jeg forstår at jeg ikke skal, men noen ganger slipper jeg!). Jeg gjorde et par ganger denne uken, så vel som eller scrubbed rett utenfor.

ANNONSE

Pris: $ 32
Tilgjengelighet: Tilbys nå på Chanel tellere så vel som også online
Makeup samt Beauty Blog Rating: C + / B-

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.