føler du rastløs? I så fall, frykt ikke, Intrepid Lipstick Explorer! Erfaring venter! Bare pek på nettleserens tingamabob mot Estee Lauder. Deres nye $ 30 rastløse matt rød leppestift, produktet av et partnerskap med presentere talsmodell Kendall Jenner, er en på internett eksklusivt.

Tilgjengelig nå for en begrenset tid, er det en varm, levende valmue rød med en flat matt overflate som ligner på Mac-kvinnefare.

ANNONSE

Den kan skryte av Els glatt, så vel som komfortabel, ren fargeovervåkende formel, så vel som pigment cranked så mye som maksimale nivåer. Når du har rastløs, vil du enten sparke opp dine hæler, så vel som å gjøre glede av glede, eller ta en million duck-faced selfies. Eller gjør begge på nøyaktig samme tid. Det er en av de røde, du forstår hva jeg sier?

På dette tidspunktet tror jeg det er risikofri å si at mattes er tilbake for å bli, så la oss forsegle den uttalelsen med et kyss. Mwah!

Eller ikke. De kan bare gjøre et midlertidig comeback til neste store leppe mønster kommer sammen, som jeg håper ikke vil være ubegrenset mørk lilla lip liner samt hvit frosty leppestift circa 1997.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Fordi jeg ikke kan gjøre det igjen … Jeg kan bare ikke!

I andre nyheter …

PANNELUGG! Jeg har dem igjen!

Jeg fikk min trimmet i går ettermiddag (takk, Alis!), Så Le Fringe er tilbake, baby.

Jeg gjorde besøket om en måned tilbake da jeg dro til salongen for å få håret mitt kuttet så vel som farget – en sannhet jeg er ekstremt stolt av (lol!) Siden jeg brukte for å bare vente til siste øyeblikk for å se om Jeg kan glide i en avtale.

Men venter til siste øyeblikk bare ikke kutter det lenger. Alis er alltid booket så godt som travle, så vel som noen ganger jeg må vente uker, noe som ville resultere i at håret mitt vokser urettferdig, så vel som jeg ser ut som fetter det, så jeg prøver å gjøre det faste vedlikeholdssaken fra nå på.

Jeg har et poeng med alt dette, så vel som her er det: neste gang du går til en salong, gjør ditt neste besøk der før du går (salongen). Det vil avverge potensielle hårrelaterte hjertesorg, gi deg noe å se frem til, samt gi en god grunn til å snakke med stylisten din, så vel som å gjøre venner (alltid moro!).

ANNONSE

Glad hump dag til deg. Whatcha fikk matlaging i dag?

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.