ting jeg opplevde i ettermiddag …

1. Et stykke sjokoladekake.

Del administrering er lame

ANNONSE

2. En rosa koral rødme som lukter som en blandet bær smoothie (mer på dette på et minutt!).

3. Jeremy Renner gjør push-ups i stuen min … han snakket denne morgenen for å spørre om han kunne komme over på lunsjpause (“Hei, jente, jeg er i Novato!”).

Ok, så kanskje den tredje tingen ikke skjedde. Virkeligheten er, Jeremy, så vel som jeg gikk makeup kjøp på Sephora i ettermiddag …

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Ok, ok, jeg vil stoppe!

Men seriøst, jeg kan ikke vente å se Jeremy i den nye Bourne-filmen. Kanskje jeg skal ha TARTEs nye kinn misfarges i å elske ($ 30) til showet.

Hvis jeg gjør det, er det en ting sikkert – jeg forstår kinnene mine vil lukt godt, lol!

Du ser, elsker, som Tartes andre oljefrie kinnsiscolor nyanser, er duftende. Yup, det er en aromatisk rødme (og ny for høsten 2012), som jeg innrømmer virker litt rar …

Men det lukter deliciously som en jordbær limonade smoothie, om nom nom.

Som sin søsken i linjen er Pinkish Coral Loving en vannbasert gel-tint, så vel som sikkert, det ser ganske mørkt ut, så vel som glitrende i swatch, men det kommer sikkert til liv på kinnene.

Hvis du bekymrer deg (som jeg gjør) om glitrende rødmer som tegner uønsket interesse for porene dine, kan du kanskje bruke en skunk ren for å bruke den, da de gir litt mer mer håndtere nøyaktig hvor mye produkt de søker enn å bruke pinnen direkte til kinnene dine. Mye av tiden, jeg bruker noen lag, normalt med en skunk børste, som gir en rosa koral flush med en litt skinnende overflate.

“Kinnesteder er gratis av alkohol, slik at de ikke tørker ut huden din, så vel som olje, slik at de ikke vil tette porene dine. De er infundert med tarte t5 utrolig fruktkompleksâ “¢ for en sunn dose av naturlige antioksidanter.

“Tarte t5 utrolig fruktkompleksâ” ¢ er en proprietær blanding av de fem mange aktive superfrukter: Goji, Acai, Maracuja, Acerola samt granateple. Den aller første blandingen av sitt slag, T5 utrolig fruktkompleksâ “¢ er fullpakket med naturlig forekommende, antioksidantrike næringsstoffer, samt vitaminer som har blitt forstått for å gi raffinering, anti-aldring og hud-gjenoppretting av fordeler med hver applikasjon. ”

– tartecosmetics.com.

For full effekt, skjønt, i alt den blinde lyse og shimmery herlighet, vil jeg sveipe pinnen direkte på kinnene mine, så vel som deretter blande kantene med fingrene mine.

Jeg liker å elske på toppen av bare hud, fundament og / eller pulver. Jeg har prøvd det en rekke forskjellige måter, men min foretrukne er på toppen av flytende fundament, så vel som pulver, hvor den varer mellom 8-10 timer (versus direkte på bare hud, hvor hvis kinnene mine er til og med den minste bit oljeaktig, den lysbilder ideell av).

Oh, så vel som hvis du oppstår for å være en fan av Tarte’s Amazonan Clay 12-timers glitrende rødme i Glisten, har du en ekstra grunn til å elske å elske. Det er generelt nøyaktig samme nyanse som en kinn flekk.

Pris: $ 30
Tilgjengelighet: Tilbys nå på Sephora, så vel som på Internett på Sephora.com
Makeup samt klageblogg rating: a-

ANNONSE

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

P.S. I tilfelle at vår tidligere snakk om Jeremy forlot deg, mangler Matt, her er det noen gamle skolen Bourne for Ya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.