G’Morning! Det er pre-coffee tidlig her, men jeg ønsket å stikke inn for å si hei. Min yngre bror er uteksaminert fra college i dag, så vel som jeg er på vei til East Bay (ca 30 miles herfra) for å nyte ham, krysse scenen i hans hette og kjole. Jeg er så stolt! Når det gjelder å se eller snakke om brorens prestasjoner, vender jeg meg til mush; Noen år tilbake likte jeg ham så vel som hans band gjør på scenen (han spiller gitar) på en punkklubb, så vel som brøt i tårer av lykke midt i et hav av moshing mohawks samt tatoveringer.

Min bitbror har det vanskelig å nå i dag, så vel som jeg er så ekstremt fornøyd med ham. Sjansene for at jeg skal briste i tårer i løpet av ceremoney er høye, så jeg bruker min nye foretrukne vannavstøtende eyeliner, Lancome’s Le Stylo vanntett, langvarig eyeliner ($ 23) i Noir, en dyp, rik svart.

ANNONSE

Le Stylo Vannbestandig minner meg mye av min elskede Mac TechnaKohl-liner. Som Technakohl har den en vridningseide, så vel som en kremaktig formel som glir på uten å rive eller trekke. Le Stylo Outlans Technakohl, skjønt, når den brukes til vannlinjen, og derfor bruker jeg det i dag. Det er også sport en svamp smudger i den ene enden – nyttig for å diffundere ekstreme kanter samt linjer.

Le Style Vannbestandig er tilgjengelig i syv nyanser – Bronze (bronse), kafé (brun), minuit (blå), beskjær (lilla), fumee (grå), noir (svart), samt miljøvennlig buzz (mørkegrønn ). Jeg kan ikke vente med å få tak i et par mer!

Sjekk ut Le Stylo Vannbestandig langvarig eyeliner på din foretrukne Lancome-teller eller oppdag dem på nettet.

Anyhoo, jeg er ute døren! Jeg kommer tilbake i ettermiddag (forhåpentligvis med bilder).

ANNONSE

Ha en flott lørdag, og for ethvert individ annet uteksaminerer i dag, gratulerer! Rock på!

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.