Mange Gilded Liner Groupies ville være fornøyd med å ha Mac PowerSurge tucked away i deres sminkeposer … ikke denne galen. Jeg drømmer om en dag jeg fløyer skuffene mine åpne og nesten druknet under en deluge av shimmery bronse og gull liners!

Hilsen meg som et vennlig ansikt på denne banen til Gold og Bronze Liner Glory er Laura Mercier’s Kohl Eye Pencil i svart gull, $ 20 og tilgjengelig nå i Laura’s Permanent Collection.

ANNONSE

Mørkere enn PowerSurge og mye mer gull enn bronse, fra navnet, trodde jeg at denne glimrende Kohl ville være mørkere, som en svart liner som er lett børstet med gylden perle, men det ser ut som mye mer av en 50/50 delt mellom svart og gull til meg. Når jeg holder spenningen opp til lyset og vri på håndleddet, ser jeg blinker av begge fantastiske nyanser.

Kul.

Makeup mavens kan gryte på sin tendens til å migrere. Selv om svart gull klamrer seg til vannlinjer ganske bra (så lenge jeg bruker to lag, trenger jeg ikke engang touch-ups), den smudgy, myke tekstur blir glade føtter på oljeholdige deksler, som er litt ironisk med tanke på navnet sitt. Jeg vil si det oppfører seg bedre enn buttery Mac-feline (som jeg fortsatt elsker), men hvis dekslene dine er fet i det hele tatt, må du begynne med en primer, og deretter sette svart gull med en skygge på toppen, må forhindre at den overfører i din krone når du blinker.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Hvis du liker rotete rocker chick ser ut som jeg noen ganger, fungerer svart gull som en fab base for et gull eller bronse smokey øye.

Det kan ikke være noe du ville ha på søndagsmiddag med partneren din eller kjærestenes foreldre … med mindre de foreldrene selvfølgelig er Steven Tyler eller Alice Cooper, og i de tilfellene passer du ideell i!

Pris: $ 20
Tilgjengelighet: Dette medlemmet av Laura Merciers permanente linje er tilgjengelig nå på tellere, Sephora og Lauramercier.com
Smink og klageblogg Rating: A-

ANNONSE

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

P.S. Hump ​​dag! Vi er halvveis til målstreken. Hvis du lover å henge på, gjør jeg det samme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.