ok, nå vil jeg at du skal brace deg selv, og ta et dypt pust.

God? Ok, nå når du er klar, sakte lest følgende linje …

ANNONSE

$ 85.

Nå føles det der? – Det splittet andre når du følte luften tvunget ut lungene dine og kunne knapt trekke et pust? Det kalles klistremerke sjokk, og $ 85 Laura Mercier Travel Brush-settet fører til at det er mye.

Heldigvis, det avtar (noe) etter litt antall knase og kvalitetspilletid med disse veldig myke børstene.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Kitet, en av flere av Laura’s Holiday 2011-tilbud, inkluderer fire reisestørrelse dual-endede øyebørster, en full størrelse skunk børste og en syntetisk snakeskin pose med en flyttbar innsats.

Nå, hvis dette bare var en $ 85 kit, inkludert fire reisepørster, en ansiktsbørste og en søt, glidelås, ville jeg nok føle meg skuffet og litt opprørt, men de to-tippede børstene tjener til å rettferdiggjøre prisen. Med børstehoder på begge ender av fire av børstene, er det som å få ni børster for $ 9,44 hver – praktisk talt en stjele for Laura Mercier Pensler, som vanligvis selger for $ 30 en pop.

Når det gjelder kvaliteten på disse reisebørstene, fargene meg imponert. Jeg har ikke observert noen shedding, løse ferruler eller konstruksjonsfeil, og deres ytelse ser ut til å være på nivå med Laura’s mye dyrere øyenstørrelses øyenbørster.

Enda bedre, og hvorfor jeg virkelig liker dette settet, dekker alle de mest essensielle basene for øyet mitt, med børster for penner, concealer, liner og for å påføre og blande øyeskygge.

Og full-size skunk børste? Fantastisk! Jeg kan ikke tro at jeg gikk uten det så lenge. Det buffer pulver, rødmer og bronzere med en veldig lett, naturlig berøring. Flott for å få det feilfri, airbrushed utseendet.

Jeg har prøvd en haug med reisebørste sett gjennom årene, alt fra apotek til avdeling, og mange av dem har ikke sammenlignet seg godt med sine full-size søsken. Disse er imidlertid blant de beste reisebørstene jeg noensinne har brukt.

Lett, holdbar og kompakt, med ytelse som kan sammenlignes med gode penseler i full størrelse? Laura, Mad rekvisitter, jente! Ya gjorde det bra.

ANNONSE

Pris: $ 85
Tilgjengelighet: Tilgjengelig nå På Laura Mercier tellere og også online
Makeup and charm blogg rating: a

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.