før $ 29 -kostnaden for Lipfusion Luxe Boudoir Collection Lipgloss gjør deg helt cranky (det er Chanel -territoriet, yo!), Tenk på dette: $ 1 av det går til det Seven Bar Foundation, en non-profit gruppe som hjelper til med å utstyre underprivilegerte kvinner til å starte små selskaper med mikrofinanserte lån.

Hva er mikrofinanserte lån? De er ganske kule. sjekket ut mye mer om Seven Bar Foundations arbeid her.

Sannheten skal sies, jeg vil gjerne se at lipfusion bidrar med mye mer enn $ 1 fra hvert salg (mens jeg reduserer eller holder kostnadene det samme), men jeg taper …

ANNONSE

Den begrensede utgave -linjen inkluderer fire nyanser – Vixen (en skinnende mauve), Lolita (en skinnende rosa beige), Coquette (en skinnende rosa korall) samt prinsesse (en skinnende purpur varm rosa). I dag tippet jeg hatten til den som heter Princess.

Strukturen minner meg om Smashbox Unlimited Long Wear Lip Glosses. Den er tykk (men ikke klissete) så vel som føles glatt så vel som myk på leppene mine.

Jeg hjerte så mange ting om denne prinsessen, som hennes middels pigmentering, lys oransje smak samt duft, subtil plumping action, fire timers slitasje tid samt fantastisk glans.

Hun koster en ganske cent (vel, 2900 av dem), men jeg liker at en dollar av det går for å hjelpe kvinner i nød. Jeg kan raskt se meg selv fullføre dette skinnende røret med glitrende lilla godhet på kort tid. Makeup samt sjarmbloggvurdering: B+

ANNONSE

Så hva er du så mye som i kveld? Nøyaktig hvordan var dagen din? Jeg mistet oversikten over tid og kjente ikke igjen at jeg ikke hadde spist middag før 8:30! Jeg har nettopp fullført en av de Whole Foods -salatene jeg liker, yum. Nå ser jeg på episoder av The Shield. Husk det showet? Vic er … komplisert.

Din vennlige Community Charm Addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.