Holla tilbake, det gjør det! Essies Neon 2009-kolleksjon tar meg tilbake til fjerde klasse, rundt midten av 80-tallet, da Neon var raseri. De fantastiske jentene gynget store, markørlige neon-sweatshirts som hang helt ned på knærne.

Fargene var så lyse at de ville reflektere av hakene våre. Jeg er overrasket over at vi ikke brente ut hornhinnene våre.

ANNONSE

De fire poleringene av begrenset utgave ($ 8 hver) bygger på i fjor sommerens Ultra Hot Essie Neon 2008-kolleksjon (uten tvil en av de * beste * essie-samlingene, noensinne), ved å gå enda lysere denne gangen, til full-på Neon Highlighter Territory.

Men en ting overrasket meg virkelig om disse fargene, og det rimer med Phat.

Flørtende fuchsia: en semi-matt neon het rosa

Funky Limelight: En matt markør gul

Perky lilla: en matt neon lilla

Punchy Pink: En semi-matt neonrosa med et snev av oransje

Essies Classic High Shine mangler i denne samlingen. Alle de fire fargene tørker ned til en matt til semi-matt finish, som jeg syntes var litt rart med tanke på hvor motbydelig lyse de er. Jeg mener, hvis du skal bruke gule negler, kan du like gjerne gå hele veien, ikke sant?

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Ingen store whoop, skjønt. Det er det Seche Vite Topcoat er for.

Når det gjelder farger, gjelder hver av nyanser jevnt med minimal streik. Må elske det om Essie.

Som en samlet samling føles Essie Neon 2009 morsom, ung og strandy. Jeg liker det, men jeg tror fargene i årets batch er mer unge (så sier en kvinne som leser Teen Vampire Fiction) og mindre bærbar enn 2008.

Fjorårets neoner var lyse, men hadde en rikdom som jeg tror gjorde dem bærbare av et bredere spekter av kvinner.

ANNONSE

Jeg antar at folk vil føle seg veldig sterkt på en eller annen måte om Neon 2009 … de er kjærlighet til dem eller hater dem farger. Gi meg beskjed hvor du står.

Din vennlige skjønnhetsavhengig, rusavhengig,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.