Advarsel: Ikke blikk direkte på disse rørene! I likhet med Liquid Neon, kan begge de nye Fluo de Chanel Lipglosses ($ 27 hver, som tilbys i mai) forårsake øyeblikkelig blindhet.

Pop (den skinnende korallen) så vel som laser (den skinnende varme rosa) er kledd for å spille for lag Brights denne sommeren som en del av Chanels Les Pop-up de Chanel-samling, så vel som om jeg skulle dømme dem på eksterne opptredener, De vil se lyse tilstrekkelig ut til å trenge nyanser!

ANNONSE

Men…

Gloss Fluo in Pop

Glans fluo i laser

Slipper de løs et stort fargeangrep? Ikke egentlig. Jeg ble sjokkert over nøyaktig hvor rene de gjelder. Som, Hella Sheer!

Jeg liker deres strålende så vel som glatt (ikke-stick), glatt tekstur, men jeg føler meg nesten litt sviktet av den myke fargen.

For $ 27, så vel som basert på nøyaktig hvor lyse de ser ut i rørene, forventet jeg, jeg vet ikke, noe litt … lysere.

Men jo mye mer jeg tror på det, jo mye mer tror jeg at jeg ser hva Chanel gikk etter med disse. Om sommeren ser vi normalt et skritt fra rike pigmenter til fargetoner samt appellerer produkter med lavere nivåer av opacitet. Du vet, ting som føles lettere og ser nesten usynlig ut, som tonede fuktighetskrem, gel rødmer samt kroppssprut. Kanskje det var det Chanel gikk for her?

Jeg begjærer normalt punchy, pigmenterte gloser, men disse etterlater et lettere kyss av ganske farge i stedet (usmaktende, ingen duft).

ANNONSE

Selv om fargen kan være enkel å gå glipp av, er kostnadene vanskelig å ignorere. Ye Olde Gloss Fluos er kostbare, så hvis du velger å kaste ned for dem, vær flott med ren farge. I det minste har vi lang tid å gruble på før de dukker opp på Chanel -tellere i mai. sminke samt appellbloggvurdering: b

Din vennlige samfunnsavhengig,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.