Det må være en video ideell her, men hvis ikke, kan du også nyte det på YouTube.

Mac Dita von Teese Matte Lipstick i Von Teese ($ 28)
Du forstår at du er litt konsumert med typografi, så vel som skriftstiler når du merker ting som nøyaktig hvordan Swoosh på den nedre situasjonen “t” glir under prikken over “Jeg” på Macs nye Dita von Teese Lipstick, så vel Som din aller første trodde er “dang! Jeg ønsker jeg trodde på det. ”

Det er de litt berørt, mannen!

ANNONSE

Begrenset utgave Mac Matte Lipstick i Von Teese ($ 18) er en på Internett-spesielle som vises på Mac-websiden 7. desember 9. desember, så vel som som du mest sannsynlig allerede gjettet, er det et partnerskap med Burlesque Beauty / Dancer / Forfatter Dita von Teese.

Yup, hun er også en forfatter. Hennes nye bok, ditt klagemerke: Den største guiden til eksentrisk glamour, vises i bokhandlere 1. desember.

Lippestiftet, derimot, er ikke ekstremt eksentrisk. Det er en ganske tradisjonell håndtak matt tomat rød, så vel som det er veldig, ekstremt Dita. Hennes som for matt røde lepper er velkjent.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

På meg er det en ugjennomsiktig varm rød med et snev av gult, så vel som hintet tar det ikke i Mac-kvinnens risiko land, så det er ikke noen form for oransje undertoner.

Generelt kan matt leppestifter bli rammet eller savner. De har en track record for å være tørr, tykk så vel som ujevn (ikke få meg i gang på matt lepper i 90-tallet!), Men jeg tror Mac gjorde en utmerket oppgave med denne. Formelen er litt kremaktig (kremere enn normalt for en Mac-matt), som gjør at applikasjonen jevnere. Den glir over leppene mine uten å tugge så vel som ikke fremheve noen form for flak.

Tusen takk, siden leppene mine har vært Hella tørre i det siste.

Det minner meg – jeg krever at jeg drikker mye mer vann hele dagen.

Von teese swatched på min nc42 hud
Selv med sin kremhet ser von Teese leppestift fremdeles som en rett opp matt på leppene, noe som gjør det til et godt valg hvis du prøver å finne en skjegg, tilgivende matt rødt.

Mac Dita von Teese Matte Lipstick i von Teese

ANNONSE

Jeg er noe av en Mac Red Lipstick Hoarder, så vel som jeg tror dette gjør et herlig tillegg til enhver type Mac Red Lipstick Hoarders samling.

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.