Makeup samt Beauty Blog Monday Poll for 18. november 2013

Du lurer kanskje på, “Så hva er det i mandag, men ikke noe?”

Vel, det er ikke mye av en meningsmåling. Det er mer bare en stadig utviklende (devolving?), Noe tilfeldig notering av bekymringer jeg har satt ut til besøkende hver mandag morgen de siste seks årene. Jeg har alltid hatt glede av å lese svarene dine i kommentarene, så vel som jeg håper du liker å lese min.

Hva er en ting du prøver å gjøre sjeldnere?
Bekymre om ting jeg ikke kan klare – siden jeg er en naturlig bekymring, men det ser ut til å bli verre når jeg blir eldre.

Trenger å bare la ting gå, vet du?

Hva er en ting du prøver å gjøre oftere?
Ta flere farer i komponenten min, så vel som livet mitt.

Jeg mener, prøv flere ting som har det potensielle til å være ekstremt kul, selv om det også er en mulighet for å ende opp med å være en katastrofe.

Hvor ofte rengjør du huset ditt?
Ugh, ikke så ofte som jeg vil gjerne / burde. Jeg hadde alltid vært en ganske rutinemessig vanlig renere, men nå er det kanskje en eller to dager i måneden siden jeg vanligvis er så trøtt i helgene.

Jobber med det skjønt!

Hva er en av merkeligste komplimenter du noen gang har mottatt?
“Jeg trodde du ville være høyere.”

Um, takk?! Jeg får virkelig dette mye på grunn av min store personlighet.

Men seriøst tror jeg det er siden jeg ikke står ved siden av noe for skala i bildene mine. Det er vanskelig å fortelle akkurat akkurat hvor vertikalt utfordret jeg virkelig er (jeg er bare 5’1 “)!

Frukt eller grønnsaker?
Jeg må gå med frukt på denne. Jeg mener, sikkert, jeg spiser begge, men hvis jeg måtte velge bare en – frukt eller grønnsaker – ville jeg gå med frukten, siden kan du begynne å bringe en squash til stranden?

Hva er ditt foretrukne gammeldags skjønnhetsprodukt?
Clinique moderat klargjøring lotion.

Mann, jeg føler at jeg har brukt dette siden begynnelsen av tiden! Jeg bruker det etter vask med min rutinemessige ansiktsrenser for å eliminere enhver type siste spor av sminke. Det er ikke-tørking, så vel som holder mine breakouts under kontroll, så vel som jeg liker at det er bare $ 13.

ANNONSE

Liker du regnfullt vær?
Vel, jeg har ikke noe imot det så mye i Hawaii, men det kjølige regnet her er generelt bullsh * t.

Når var den siste gangen du snakket foran et publikum?
Det var mest sannsynlig et par år tilbake på dette skjønnhetsbloggingspanelet.

Hva er en ting du er takknemlig for på dette ekstremt øyeblikk?
Kaffe.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Er du lidenskapelig om alt som andre mennesker i livet ditt ikke hellere forstår?
Yup, skjønnhet blogging. Selv om jeg har gjort det i nesten syv år, er det fortsatt noen venner, så vel som husstandsmedlemmer som handler overrasket hver gang jeg svarer når de spør, “så hva gjør nå, Karen?”

Det blir litt utmattende som forklarer det så vel som om igjen, så vel som jeg tror om jeg sa noe som, “Åh, jeg fullfører bare mitt opphold,” eller “Jeg er oppe for en kampanje på jobben, “De ville mest sannsynlig huske.

Jaja! Jeg skal bare la det gå …

Nå er det din tur. Bare kopier, så vel som lim inn i samsvar med bekymringer i en kommentar med svarene dine. Jeg ser frem til å lese dem!

1. Hva er en ting du prøver å gjøre sjeldnere?
2. Hva er en ting du prøver å gjøre oftere?
3. Nøyaktig hvor ofte rengjør du huset ditt?
4. Hva er en av merkeligste komplimenter du noen gang har mottatt?
5. Frukt eller grønnsaker?
6. Hva er ditt foretrukne gammeldags skjønnhetsprodukt?
7. Liker du regnfullt vær?
8. Når var den siste gangen du snakket foran et publikum?
9. Hva er en ting du er takknemlig for på dette ekstremt øyeblikk?
10. Are you passionate about anything that other people in your life don’t rather understand?

Another Monday, babe

This cloudy, chilly weather condition makes me want to just hibernate as well as watch Netflix on the couch, which is quite much what I did last Saturday afternoon. I re-watched Skyfall, as well as then a sci-fi movie called The Europa report that was truly good!

I likewise listened to some new music (well, new to me… Lorde’s entire album, Pure Heroine, as well as Katy Perry’s Prism) as well as practiced a few neutral looks with some MAC long-term colors — Texture, Twinks, Vanilla as well as Sketch.

Back when I truly started getting into makeup, I was strictly a MAC girl, as well as I was all about the long-term colors (has anyone else gone with that phase?), however over the past few years I’ve ended up being more consumed with the LE collections.

Sometimes, though, it’s just fun to go back to your roots, you know? — so I’ve been rediscovering a few of the long-term colors that are just truly fantastic shades.

It’s likewise type of comforting understanding that they won’t be disappearing any type of time soon, you know? (Hopefully.)

ANNONSE

I hope you had a great weekend, as well as have en fantastisk dag i dag.

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.