Bruke Marc Jacobs Appeal Kiss Pop i Wham ($ 28)
El Hub så denne emballasjen på skrivebordet mitt, så vel som begynte å pote på det som en ape fra Apes-verdenen. Jeg måtte beskrive for ham at ideen om crayon var falsk, som i ikke ekte.

“Tips Crayon. Ikke ekte. Ooh-ooh-Eee-Eee-Eee! ”

ANNONSE

Wham, en matt korall, er en av ni marc jacobs appell kyss pop farger, så vel som de andre, fargen på rørets ide samsvarer med fargen på leppestiftet inne.

Jeg håpet disse leppestiftene ville være mye mer som Nars Satin Lip Pencils, men de er tyngre, nesten voksete. De har ikke den nøyaktige samme typen slip, så vel som glide, så vel som den unscented / ufattelige formelen føles tykkere enn jeg trodde det ville være.

Det er også jevnere enn jeg forventet, så vel som ikke som tørking. I kommentarene da jeg påpekte denne forrige uke, sa noen gals de hadde problemer med patchiness samt ulik applikasjon. Så langt, så bra, skjønt, for meg. Jeg ville ikke ringe det perfekt, siden Wham slår opp i leppelinjene, men hvis jeg kjører fingeren over leppene mine for å klappe den ned, er det tålelig.

Wham med en mac leppestift for skala

Jeg brukte wham i fem timer i går før jeg spiste (hvordan gjorde jeg det fem timer uten å spise ??), så vel som da ikke reapply. Det brøt opp rundt 3-4 timers mark, så vel som ikke så jevnt mot slutten, men det stakk rundt godt nok.

ANNONSE

Jeg trodde på å gå tilbake til Sephora for en farge, varm rosa pop, men jeg tror jeg er god. Sassy-buksemballasjen er ganske pen, men … det er mest sannsynlig den ekte sminke kjøttet her.

Pris: $ 28
Tilgjengelighet: Tilbys nå på Marc Jacobs tellere, så vel som online
Makeup samt klageblogg rating: a

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.