Milani har to nye $ 6,99 flytende øye nyanser for våren: grafitt samt Best Purple
Med dagene som blir lengre, slår åsene miljøvennlige igjen, så vel som blomster som begynner å blomstre, jeg er ikke så tilbøyelig til å bruke så mye tid innendørs. Jeg har lyst til å bli tilgjengelig i det, vet du? leke ute. Å gå til kjøpesenteret, flere turer til mål, matbutikken – uansett. Alt som får meg utenfor.

Dette gjelder for sminke. Jeg føler meg ikke som koster så mye tid på meg når det er 70 grader, så vel som solfylte utenfor.

ANNONSE

Milanis flytende øyne væske-lignende liners i beste lilla samt grafitt ($ 6,99 hver) kan hjelpe med det.

Virksomheten har nettopp lagt til begge nye nyanser til deres utrolig glatte, langsiktige flytende øyevæske-lignende linje for våren, så vel som kort sagt, de er i hovedsak apotek-dupes for MAC perlglides.

Det er grafitt til venstre, så vel som Best Purple på høyre side …

Ingredienser
Grafitt så vel som flytende lilla swatches

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Disse ideene scoot ikke over lokkene mine i Passer så vel som starter. De glir, så ingen tugging på huden min, så vel som den flekkbestandige, parabenfrie formelen varer fra Sunup til solnedgang.

Ifølge Milani, vil de bli satt så mye som 24 timer … Jeg har ikke sjekket det forsikringskravet (fordi når holder jeg opp en hel 24 timer lenger ??), men hvis du planlegger å feire som en rockstar dette Helg, jeg gjetter at lokkene dine blir foret.

Hvordan bruke dem

Fra Milanis nettside, bare “tegne en linje langs begge topp lash linjer fra det indre til det ytre hjørnet av øynene dine. Aktiver å angi i 15 sekunder. Etter bruk, må du alltid erstatte lokket slik at ideen ikke tørker ut. ”

Bare hold dem borte fra vannlinjene, da de ikke er autorisert for å bruke på den indre kanten (BOO).

Pris: $ 6,99 hver (også tilbys i svart, aqua og brun)
Tilgjengelighet: Tilbys nå på Drugstores, så vel som også online
Makeup samt klageblogg Rating: B + (bummer om ikke å være autorisert for vannlinjer)

ANNONSE

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

P.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published.