Her er noe som hjelper når jeg bruker flytende fundament: Ya må gi den tid. Gi alltid det nok tid til å sette før du hopper inn med pulver, så som fire eller fem minutter, fordi hvis grunnlaget ditt fortsatt er vått når du bruker pulveret ditt, skjer alle slags forferdelige, fryktelige, skremmende ting …

OK, egentlig ikke. men slags. Pulveret vil ikke gjelde jevnt, fordi de våte områdene vil samle mye mer av det, og det er ikke bra.

ANNONSE

En annen glad bivirkning på å vente til grunnsettet ditt er at det er mye lettere å måle dekningen din. Hvis jeg bare lagrer alle Willy-Nilly, og bare fortsett å bygge grunnlaget mitt i lag mens hvert lag fortsatt er litt vått, kan jeg ikke måle hvor mye dekning jeg faktisk har, og jeg ender opp i kakeflate.

Fordi ni ganger ut av 10 liker jeg å ha på seg så lite grunnlag som mulig, jeg bruker mitt første lag, og så vent på at det skal settes. Så er det lett å fortelle om (og hvor) jeg trenger å legge til mer.

Bare en annen forhåpentligvis hjerteslagsbesparende ide jeg lærte den harde måten.

Din vennlige nabolag appellavhengige,

ANNONSE

Karen.

P.S. Nord sør! Hvor pokker var jeg da dette showet kom ut? Jeg maratonerer den på Netflix i kveld. Episode 3 er i ferd med å starte.

Så. Mye. Drama! Jeg elsker det, men de 19. århundre britiske dudes hadde ikke mye spill. Hvordan ville du føle deg hvis noen rullet opp til deg og sa: “Gifte meg med meg, savner,” tilsynelatende ut av det blå? Du gjør en liten ting som å skyve håret ditt bak øret ditt, og de tror du vil gifte seg med dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.