Napoleon Perdis Rebirth of Venus Hud Fornyelse Rensing Olje ($ 39), tilgjengelig nå online og på Neiman MarcusThis Makeup Fjerner rensolje har placenta i den…

Først, dette virkelig, virkelig freaked meg ut. Jeg fortsatte å tenke på den scenen i matrisen når du ser at alle menneskene blir oppdrettet i de pods, eller som når det gjelder gammelt @ ss vampyrer, søker de nyfødte å tømme fordi det gir dem ekstra styrke for en klanskrig eller noe …

ANNONSE

Uansett! Overaktiv fantasi mye?

Hva snakket vi om? Rensende olje ??

For å bruke Napoleon Perdis gjenfødelse av Venus hudfornyelse rensing olje ($ 39 for en 4,9-oz. Flaske), bruk en liten mengde i ansiktet ditt mens huden din er tørr (ikke dempe huden din først med vann – det er nøkkelen), Masser den inn, og skyll deretter med vann.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Som for hele placenta-tingen … Den typen som brukes her i ingrediensene, kalles Marine Placenta.

Og fordi kunnskap er makt, gjorde jeg et raskt søk på “Placenta”, spesielt “Marine Placenta”, og tilsynelatende er det en ingrediens som ofte brukes i skjønnhetsprodukter som en fuktighetsgrad (brukes til å holde ting i tørking ut). Det er avledet av laksegg (kilde og kilde).

Hvem visste?

Bare litt tilfeldig torsdag kveldsmat for tanke hvis ingredienser interesserer deg …

“Denne lette japanske oljeseneren kombinerer mysteriene til de dype med hemmelighetene til Lotusblomsten til både feie bort makeup og forynge huden, slik at du er forførende som en sirene. Beriket med aminosyrer og polysakkarider, hjelper marine placenta å fremme en havskifte i stresset hud – minimere utseendet på rynker og porer mens du hjelper huden din feilfri. ”

– Fra flasken

Når det gjelder rensoljen selv, fungerer det! Det er veldig tykt, rikt og lukter som roser, og det får jobben gjort. Den fjerner alt, inkludert de vanskelig å fjerne ting som vanntett liner og mascara.

ANNONSE

Det føles og utfører som DHCs dype rensende olje, som jeg absolutt elsker (jeg beholder meningen å vurdere det, men hver gang jeg husker å gjøre det, har jeg vanligvis bare ferdig med en flaske, whoops!).

Min kombinasjon tørr / fet hud reagerer godt på gjenfødelsen av Venus, men jeg tror jeg foretrekker DHCs olje samlet. Jeg liker dette også, spesielt den rosenrøde duften. Det er et annet alternativ, men jeg tror DHC er litt mer fuktighetsgivende, og huden min trenger all fuktigheten den kan få.

Hvis du er interessert, er Napoleon Perdis gjenfødelse av Venus hud fornyelse rensing olje tilgjengelig nå online og på Neiman Marcus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.