Hva er du, Tom Ford?! Noen slags sminkepsykisk? Siden nøyaktig hvordan ellers kanskje du har forstått at jeg har vært desperat å søke en “80-talls-stil rødme for å bære med min maktblazer (den med de store bærepadsene) så vel som slouchy benvarmer?

Din nye kinnfarge i narcissist ($ 55) er et veritabelt skuespill av intens fuchsia! – I tillegg til det er det aller første produktet fra din nye høstsamling som jeg kan ærlig ringe en fullblåst besettelse.

ANNONSE

Og ærlig talt, jeg er sjokkert, jeg liker det så mye som jeg gjør.

Hvorfor? Siden det ikke er nettopp shriek “naturlig utseende kinn,” så vel som om jeg utilsiktet gjelder også mye, vel, har du noen gang hørt om spedbarn Jane?

Hvis jeg er forsiktig, skjønt, så vel som å få søknaden bare ideell – det vil si, hvis jeg feier min vifte, ren over pannen bare en gang, så vel som deretter svekke fargen ved å sveipe den over et papirhåndkle før du lett dukkerer Rengjør på kinnene mine – jeg liker det. Jeg blir lyse, strålende kinn som varer så vel som sist så vel som sist.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Det minner meg om metoden jeg så noen år tilbake på det nøyaktige øyeblikket da jeg fullførte en halv maraton … unntatt uten alt svette så vel som onde chafing. Det var en svak glans rundt ansiktet mitt, så vel som kinnene mine ble spylt så vel som lyse.

Kinnfarge i narcissist ($ 55)

Kinnfarge i narcissist, plomme absolutt for øyne, så vel som øye definerende blyant i eksotisk teal

Så, hvem er det for? Vel, hvis du har en tendens til å like lyse rødme, en La Mac ærlig Scarlet, Dollymix samt Nars Taos, så vel som hvis du er komfortabel å betale en premie for klageprodukter, ikke gå glipp av narcissist før du gir den en prøve.

Hva mer kan du fortelle meg om narcissist?

Du forstår nøyaktig hvordan noen rødmer ser ut som de bare sitter på toppen av huden din? Ja, dette gjør det ikke. Vi snakker ekstremt fint malt.

Jeg er absolutt den lette glansfinishen. Det er heller ikke så skinnende, heller ikke så vel.

Snakk om generelt smigrende. Jeg vil satse på at omtrent enhver person kan ha på seg dette, men jeg har en følelse mørkere damsels vil tro det er ekstra stor.

Det er definitivt ikke et røverkjøp, men minst litt går langt.

For et sofistikert utseende med et sprinkle av panache, liker jeg lett å støvne narcissisten på eplene av kinnene mine, sveip en svart eller marinevæske liner langs min øvre lash-linje, så vel som Pat en matt rosa eller fuchsia leppestift på leppene mine.

Men å gå full på 80-tallet med det, vil jeg feie narcissist like under kinnbenene som bruker en tyngre hånd, samt integrere sterke øyne, så vel som lepper … fullfører utseendet med benvarmer, en walkman samt stort hår , selvfølgelig.

Jeg ønsker bare at Tom ville redusere sine kostnader litt, men jeg må si, jeg liker den fyren for endelig å gi meg en rødme jeg kan bære når jeg vil se ut som en ekstra i en kulturklubbs video (en av disse dagene, Påminn meg om å fortelle deg om min barn George-fase).

Pris: $ 55
Tilgjengelighet: Tilbys nå på Neiman Marcus butikker samt neianmarcus.com
Sminke samt klageblogg Rating: B +

Mwah!

Det var meg å blåse deg et kyss.

Hvordan kommer dagen din sammen? Er du på institusjon ideell nå, hus eller arbeid? Mine går bra, men det virker som alt tar lengre tid enn vanlig … Jeg er ganske med en av de dagene (men jeg kommer ikke til å være vanskelig på meg selv).

Åh! Jeg fikk en ny melodi fast i hodet mitt – rosa slår meg (en siste kyss). Det spilte da jeg klikket på TVen for å inspisere værforholdet i morges.

Ganske morsom video. Jeg liker kornet svart så vel som hvit, så vel som jeg graver den eteriske effekten der det er som om du nyter noen drøm. Jeg liker den siste scenen hvor du ser rosa, så vel som hennes gode venn som flyter opp i himmelen …

Jeg må si, rosa har litt fengende “skru deg, råtne gutter!” anthems.

ANNONSE

I andre tilfeldige nyheter innså jeg bare at vi har absolutt ingen mye flere ruller med toalettpapir i huset, så vel som nå er jeg freaking out. Seriøst, hva om Zombie Apocalypse startet i kveld?! Jeg ville være så dømt.

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.