Skrevet av OIGA
I dag deler Olga of Makeupacademia hvordan du lagrer dine dufter for å holde dem på sitt duftende beste.

Når det gjelder lagring av parfyme, er de mest kjente retningslinjene 1) som holder det ut av direkte lys og 2) lagrer det et sted som er kaldt og tørt. Min (og Karen) første gjette for det beste stedet å lagre parfyme var kjøleskapet, men bør vi virkelig sette våre fine parfymeflasker mellom veggies og ost? Er det bedre alternativer?

Mens varmen er definitivt skadelig for dufter, kan store temperaturfluktuasjoner være enda verre, så beveger parfymer inn og ut av kjøleskapet er ikke nødvendigvis bedre enn å lagre dem på vinduet ditt.

ANNONSE

ANNONSE

På samme måte som sminke, kan parfyme ikke stå fuktighet, så badet er ute. Også, du vil unngå å utsette dem i luften så mye som mulig; Hold dine dufter lukket til enhver tid, og gi preferanse til sprayer over sprut. Ett problem med sprut, så vel som rollerballs, er at oljer og smuss kan til slutt ødelegge duften, så prøv å minimere applikatorens kontakt med bare hud.

Jeg visste ikke dette for den lengste tiden, men det viser seg at man ikke skal riste duft, og ikke bare for å unngå å bryte en skjøre flaske. Hvis du liker å bruke parfyme gjennom dagen, prøv å forlate flasken hjemme og ta en forstøver sammen.

De beste lagringsplassene for våre fine luktende venner er togvesker, oppbevaringsbokser, skaphyller og lignende – steder vekk fra direkte lys, varme og fuktighet, og hvor de ikke blir flyttet for mye.

Selv om jeg er trist at jeg ikke bør sette alle de vakre flasker på skjermen på min servantbord, med så mange alternativer for søte oppbevaringsbokser, er jeg sikker på at jeg finner noe jeg liker!

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Skrevet av Oiga.
Dette innlegget ble skrevet av Olga fra makeupacademia, opprinnelig fra Russland, men for tiden en utdannet student i Baltimore, MD. Hun er lidenskapelig om fysikkekvasjoner, skjønnhet og hudpleieprodukter, reisefotografering og hennes katt Saathi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.