varme på et budsjett.

Ansvarsfraskrivelse: Folkene på Get Ut Gear sendte over noen av sine tepper for oss å gjennomgå. Som alltid er meninger nedenfor ærlige og helt min egen.

Våren er rett rundt hjørnet, og for mange av oss betyr det at det er på tide å begynne å komme utenfor mye mer. Hvis familien din er noe som min, betyr det å komme seg rundt brannkassen, treffer opp noen campingplasser, og gjør alt du kan for å strekke disse utendørstimene litt lenger.

Utendørs tepper er et av de heteste tilbehørene for denne tiden av året, og hvis du har søkt etter en på Amazon, har du sikkert kommet over Get Ut Gear og deres Super-Affordable Double Puffy og Down-tepper. De sendte nylig over noen få for oss å sjekke ut, og du kan finne ut hele anmeldelsen nedenfor.

Se og føl

Mye som andre utendørs tepper, får du ut utstyret tepper føles som en super komfortabel sovepose. Stoffet er mykt til berøring, men det er definitivt glatt og kan glide av deg raskt hvis du ikke er forsiktig. De kommer i flere solide farger (men ingen mønstre), og selv om de er enkle i deres design, er fargene moderne og kantene har en aksentfarge som legger til den fantastiske campingplassen vibe.

En fantastisk verdi Add er at hvert av tepper har noen få løkker hvis du vil henge dem opp eller legge dem til noe, og også noen få snap-knapper hvis du har på seg et teppe som en poncho, er mer din stil. Jeg skulle ønske det var noen få fargealternativer eller noen mønstre for å legge til mer flair, men dette er et tilfelle hvor en enkel design fortsatt er attraktiv.

Opptreden

Dette er hvor det er vanskelig å vurdere et element som dette. Hva jeg kan bekrefte er at disse tepper definitivt holder deg varm.

Enten det sitter rundt et bål på en fantastisk kveld eller legger i en hengekøye med en god bok, fant jeg ut at hvert av disse tepper holdt meg ganske komfortabel ned til ca 40 grader. Det er vanskelig å artikulere hvorfor, men den nedmodellen føles varmere, eller som den holder i varmen raskere. Poncho Mode er ganske bra, og virkelig den eneste ulempen jeg kan komme med for opplevelsen av å bruke en av disse er at det er noen ganger vanskelig å få tepper tilbake i sine tings sekker (for det meste på grunn av det glatte materialet og små poser).

Bygge kvaliteten

For et budsjett utendørs teppe er byggekvaliteten faktisk ganske bra. Stikket er helt rett og attraktivt, og jeg har ikke hatt noen problemer som riper i materialet eller isolasjonen som pokker gjennom.

Jeg vil si at sømene ikke virker så grundig søm som konkurrerende tepper, og jeg har ikke massevis av tillit til at de to stoffløkkene festet til teppet, vil ikke rive eller bryte over tid; De er sannsynligvis den eneste delen av disse som faktisk føles billig.

Overkommelig pris

Dette er hvor Get Out Gear-tepper virkelig skinner; De er et røverkjøp i utendørs teppeplass. På tidspunktet for å skrive denne anmeldelsen, er den vanlige doble puffy-modellen $ 58 og ned-modellen er $ 69. Det er minst halvparten (og så lavt som en tredjedel) av hva de store merkene i denne romprisen.

The Get Out Gear-tepper er et fantastisk budsjettalternativ hvis du ønsker å bli varm på en fantastisk kveld, eller til og med bruke dem som en sovepose erstatning under varmt vær camping. De kan ikke vinne noen priser i designavdelingen for stil eller flair, men de mer enn å få jobben gjort for en billig pris. Det er vanskelig å gå galt med disse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.