med urviseren fra venstre, det er Mac Velg farge i NC42, og Mac Pro Longwear Point Pots i mykt oker og grunnverk
Åh! Disse kuttene – Oldies, men godbiter – kom hjem med meg sist søndag etter en tur til kjøpesenteret med El Hub.

Det var en del av driften få min sh * t sammen, ellers kjent som den fantastiske kontorrensingen i 2015. Mitt oppdrag: å stoppe av Mac-telleren og gjøre noen langvarige erstatninger.

ANNONSE

Natten før oppdraget fant jeg en gammel stash av Mac Paint Pots hjemme som desperat trengte å bli kastet og erstattet. To av min tur eller dør, myk oker og grunnarbeid, ble effektivt avdøde, og fordi jeg ikke kan fungere uten dem, måtte jeg gjenopprette. SÅ FORT SOM MULIG.

Lol! Jeg fikk meg til å le.

Uansett, myk oker og grunnarbeid er både kremskygger, men de har en matt finish. Jeg liker å bruke dem som øyeskygge baser, eller i noen tilfeller bare på egen hånd.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Med urviseren fra nedre venstre, det er Mac Pro Longwear Paint Pot i myk oker, velg Color-up i NC42 og Pro Longwear Paint Pot i Groundwork
Mac Soft Ocher Paint Pot ($ 21)

Jeg tror matt varm beige myk oker ser veldig pen under varme nøytrale som myk brun, sadel, ricepaper og sveitsisk sjokolade. Jeg bruker det i noen tilfeller til å slå ut den naturlige fargen på lokkene mine (ligner på hvordan du kan bruke concealer på leppene dine for å blanke dem ut).

Som, hvis jeg har en palett med nyanser som er litt lettere enn min hudtone – som blek taupes, tans eller beiges, som ikke ville typisk vise seg godt på min NC42 hud – jeg begynner med å bube et tynt lag med mykt Oker på lokkene mine med en Mac 217, og legg deretter skyggene på toppen. Myk oker virker som en buffer mellom hudfargen min og skyggene, og gjør skyggene mye nærmere ligner slik de ser i sine panner. Det intensiverer også hva jeg lagret på toppen.

Elske denne fargen. Det er et must-ha mac stift av meg.

Mac Groundwork Paint Pot ($ 21)

Oh, mac grunnarbeid … hvordan jeg hjerte deg.

Grunnarbeid er en nøytral midt tonet taupe-ish brun med en matt finish, og jeg elsker det for hverdagen utseende. Jeg bruker den som en base for nøytral brun og taupe øyenskygge, og jeg tror også det er bare veldig pent på egen hånd.

Når jeg er i et rush – vet du, som hver dag i mitt liv – jeg liker å gjøre et lag over dekslene mine, og deretter påfører du en rask kattøye.

Mac Velg omslag i NC42 ($ 19)

Velg omslag, det siste jeg grep på disken, er noe jeg brukte mye Waaaaay tilbake på dagen da jeg først begynte å bruke Mac-ansiktsprodukter.

La oss se … Når var det? 2001? 2002?

Det kan ha vært 2000.

Yowza.

Unødvendig å si, det har vært en stund.

Velg omslaget kommer i 13 nyanser, så det er et fint, bredt spekter av farger. Det er en medium-til full dekning flytende concealer du kan bruke under dine øyne og hvor som helst på ansiktet. For en full dekning concealer, ser det praktisk talt uoppdagelig på huden. Det kan være en erfaren veteran, men det fungerer fortsatt bra, spesielt rundt problemer, som flakete flekker og kviser.

Og det oksiderer ikke så mye som Mac Pro Longwear Concealer gjør på min combo tørr / fet hud.

Jeg fikk en hankering for å få et nytt rør da jeg kom over en gammel mens jeg ryddet ut kontoret mitt, og jeg husket hvor mye jeg elsket det.

Åh! – Jeg husket bare at du også kan blande det med litt av ansiktet ditt fuktighetskrem for å skape en improvet farget fuktighetskrem.

ANNONSE

Må sette det på min liste over ting å gjøre denne uken …

Jeg hadde det i dag rundt nesen min, min hake og på kinnene mine. Det dekker alt, men ser fortsatt naturlig og uanstrengt og Holla! – Det virker ikke i fine linjer og porer. Jeg tror det ser ekstra vakkert sett med en lett dusting av Mac mineraliserende skinfinish naturlig.

Hva med deg? Har du restocked noen av dine Mac-ride-eller-dør faves i det siste?

Leave a Reply

Your email address will not be published.