$ 22 Mac Klem meg rødme
Pent og nytt for meg

I motsetning til mine Unsung Heroes-serien, som inneholder permanente samlingsprodukter jeg har kjent og elsket lang tid, viser den ryddige og nye for meg-serien permanente samlingsprodukter som gled under min radar for en stund, men da oppdaget jeg dem! – Og nå tror jeg de er ryddige og nye for meg.

Er dette virkelig?

Drømmer jeg?

ANNONSE

Noen klemmer meg, vær så snill, fordi jeg ikke kan fortelle om Mac Sheertone rødmer i klemme meg ($ 22 for en 0,21-oz. Pan) er virkelig så god som jeg tror det kan være.

Det er en middels tonet matt rosenrød brun koral i Mac Blush-familien, og jeg hadde det hele helgen lenge på turen til Napa med jentene. Ikke en gang spør Jen eller Cindy, “Er du klar ennå?” eller dramatisk sukk / stønn (kode for “Karen, skynd deg!”).

Du ser, de er begge svært lavt vedlikehold (deres ide om å sette på sminke til middag innebærer leppebalsam), så jeg er den merkelige anda, og de gir meg alltid skit om å ta for alltid for å bli klar (sannheten er, de er helt riktige). Fordi jeg visste at jeg ikke ville kunne dily-dally når jeg ble klar på denne turen, var jeg pakket produkter jeg visste at jeg kunne kunne bruke raskt – blant dem tonet fuktighetskrem, under-øye concealer, mascara, brow filler, glans og mac klype meg rødme.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Mac klype meg sviktet på min NC42 hud
Hva gjør klemmen meg en så god får-klar-rask rødme?

Vel, i motsetning til Mac Gingerly og Coppertone, som begge lener seg mot varm fersken, klemmer meg Rosy Brown Coral Tones, gjør det til å fungere bedre, jeg tror, ​​med et større utvalg av farger – ganske mye en leppefarge jeg noensinne har med meg i vesken min – Og til tross for å være svært pigmentert, tar det ikke en olympisk-kaliber håndledd trening for å blande seg. Alt som trengs er en, eller i noen tilfeller to lag for hele dagen slitasje.

Så jeg tror det er mye mer allsidig.

Iført mac klemme meg på kinnene mine
Hvis du bestemmer deg for å ta det for et snurr, kan du prøve å bruke det med en Mac Duo Fiber Face Pensel, eller noe som det, i stedet for en standard blush børste. Klem meg er så pigmentert at du kan gå overbord med det hvis du ikke er forsiktig.

Noen ganger når jeg bare får hvilken rand-o blush børste som er innenfor rekkevidde og bruke det for å bruke det, slutter jeg å se ut som Lady Esmerelda, Animatronic Fortune Teller på stranden Boardwalk Arcade …

ANNONSE

Jeg tror det er enklere å holde tilbake på mengden pigment jeg bruker når jeg bruker en duo fiberbørste. Gjør deg selv et solidt, og få en skunk børste for å hjelpe denne vakre rødmen til å fungere sin magi.

Pris: $ 22
Tilgjengelighet: Tilgjengelig nå i Mac Permanent Line online og på Mac-butikker og tellere
Makeup and Charm Blog Rating: A- (pen og pigmentert, og ganske pigmentert, men vær forsiktig med hvilken børste du bruker til å bruke den)

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.