Tabs ble avsluttet tidligere da jeg tok ham utenfor for sin tur. Mann! – Det var blåsig der ute, så vel som bakken var i live … med støy av høy vind. Ha ha!

Jeg antas at vindene overbelastet sin lille tabbyhjerne også. Grener blåste, gressblader var svingende, blader rullet sammen som tumbleweeds. Tabs ‘Bit Kitty Retinas var fokusert i Fast Terminate som Tabby Terminator Robo-Eyes, men Hans hjerne kunne bare ikke holde tritt.

ANNONSE

På et tidspunkt tok han bare av seg som et skudd opp et eiketre til han nådde enden av båndet, så hoppet ned så vel som spunnet rundt i to sirkler som jaget halen.

Lol! Det er vinden … han får som dette når det er virkelig vind ute.

Jeg antas at han ikke fikk alle sine wiggles ut av sitt system denne uken. Jeg kan ikke klandre ham … hans kitty modellering rutine var litt lettere enn vanlig (ingen verden over reise).

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Her er høydepunktene, faktisk. Tabs hadde modelleringsgigger for Chanel, Tom Ford, en ny duftlinje samt palett, samt en kommende bok.

Hvem er faner katten? Omtrent fem år tilbake Jeg befriended en bortfall, loppebitt tabby feline med en dårlig situasjon av ormer. Jeg kan se at han hadde falt på vanskelige tider, men hans dype forståelse av høymote samt varehus kosmetikk førte meg til å tro at han var mer enn å tilfredsstille øyet. Vi endte opp med å være raske venner, så vel som nå er han virkelig min leder (og en vellykket kattunge modell).

ANNONSE

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

P.S. Oppført i Guinness Book of Feline Records som verdens aller første pluss-størrelse kitty supermodell, faner Feline honet sin håndverk på landingsbanene i New York, Paris og Milano. Du kan se sin omfattende kropp (av arbeid) her, søndager med faner, arkivene: fra Anastasia til Zoya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.