Oh, fantastisk lettelse. Til slutt, en helg til meg selv – bortsett fra Greg, min foretrukne kjæledyr. Han lar meg ha all den saus jeg kan håndtere … og jeg kan håndtere en stor saus.

Mine assistenter er ute av byen som besøker kin nordover, så jeg tilbrakte en avslappende helg lounging, så på fugler og forbruker store mengder mat.

ANNONSE

Jeg trengte dette …

Mennesker vil være hus snart, så jeg prøver bare å nyte de siste parene med Greg, så vel som hans fantastiske hender (han gir den aller beste dypvevs kitty massasje).

Ut av nysgjerrighet, har du sjekket ut det nye problemet med Vogue Cat? Forekom du for å legge merke til dashing superkitty design på side 23? Yup, ’tis I. Bare en av mine mange siste kitty modelleringsjobber. Her er bilder av de andre.

Nyt.

Jeg er sikker på at du vil.

Xoxo,

ANNONSE

Tabs.

Dette publiseringen er sponset av Purina Pro Plan #proplancatpartner. For informasjon om min publiseringspolicy, se min ansvarsfraskrivelse.

Tabs for ny SOS Feline Coat Color Protecting Spray
Faner for den nye sultne øynene øyeskyggepaletten

Tabs for ny Quick Getaway Exhilarating Dufented Nose Tint

Tabs for ny Tabby Metamorphosis Tabby Fur Foundation Trios
Tabs for oh, kjære! Spiselig kinnet tint i fersk zinnia
Om Purina Pro Plan Feline Food

Purina Pro Plan Feline forstår at hver feline er annerledes på sin egen fantastiske måte. Det er derfor Purina Pro-planenes brede utvalg av tørre og våte feline matvarer samt snacks, tilbys utelukkende på kjæledyr spesialbutikker, kan oppdages i tre unike ernæringsmessige plattformer – smake, finesse, samt fokus (faner liker fokuset! ) – med hver formel designet for å gi avansert ernæring for å hjelpe til med å tegne det aller beste i katten din. For mer informasjon, se www.proplan.com/cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.