Skrevet av faner
I dag gjør faner, den verdenskjente internasjonale kitty supermodellen og elskeren av damer, en personlig Valentinsdag.

Som du vet, er jeg en stor ung gutt med mye kjærlighet å gi. Noen kaller meg en lothario fordi jeg har sett etter kjærlighet på alle gale steder. Jeg har ikke alltid tatt de smarteste relasjonsavgjørelsene (eksen min, lapper, soner tid i fengsel), men jeg vil at det skal endre seg.

ANNONSE

Jeg vil si dette foran – jeg trenger ublu mengder kjærlighet og oppmerksomhet, mye mer enn min lave assistent kan takle. Enten du er singel eller ser noen spesielle, la meg spørre deg om dette: Er det rom i hjertet ditt for en husky tabby? Med andre ord, vil du være min valentine?

ANNONSE

I så fall, ring meg på cellen min på (555) 555-5555, eller legg igjen en kommentar til dette innlegget. Jeg venter på reaksjonen din med bated kitty pust.

Foreløpig, godta disse godterihjertene som et tegn på min kjærlighet.

Xoxo,
Tabs

Skrevet av faner
Når han ikke er globetrotting, jetinnstilling eller rapportering for sminke- og sjarmblogg, kan du finne faner på festen med faner. Han vet at han burde legge ut mye oftere og planlegger å i nær fremtid (mangler motstridende tommelen har gjort å skrive vanskelig). Han elsker saus, rhinestones og lange bånd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.