Hvordan har du det, ung dame? Jeg håper noe stort skjedde med deg denne uken. Jeg vet at vi snakker hele tiden i kommentarene, men jeg føler meg ekstra chatty nå, så jeg trodde jeg ville si et annet hei.

Hallo.

ANNONSE

Sitt ned. La meg helle en kopp te …

Har ikke uken bare flydd forbi? For det meste har det vært bra for meg, med ett mindre stort unntak: Jeg kan ikke finne min Shu Uemura Lash Curler.

Det er sant hva de sier – du vet ikke egentlig hvor mye du elsker noe før det er borte (og du mister sh*t).

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Det var ikke på sitt normale sted da jeg gikk til sminke tirsdag morgen. Jeg så hvor som helst etter det, rev gjennom huset, panikk som stiger i meg med hvert sekund som går til Bam! Jeg skjønte hvor dum jeg var.

Hadde jeg mistet kontakten med virkeligheten? Ble jeg Ronnie og Sam? Det er tross alt bare en øyenvippe -curler.

Ikke sant?

Jeg minner meg selv om at det er andre curlers der ute. Shu er ikke den eneste. Faktisk har jeg en fra Sephora som jeg holder på for “nødsituasjoner”, men det sammenligner ikke med Shu.

Curlers ble mye tøffere å finne i butikker etter at selskapet trakk seg ut av USA i fjor, og det er jeg mye mer sannsynlig å dyrke fangs enn å finne en ny når som helst snart.

Jeg vet at jeg fremdeles kan få en på nettet, men jeg savner dagene da de bar dem på Sephora.

Har tapet av et ankeprodukt noen gang knust hjertet ditt? Detaljer, venn. Detaljer.

Du må gjøre det du tror du ikke kan gjøre

Sitatet på bildet øverst i dette innlegget er fra Eleanor Roosevelt; Jeg kom over det i en tweet tidligere denne uken (jeg lurer på hva Eleanor ville ha tenkt på Twitter). Ofte er det flott å bli påminnet om at du er i stand til å gjøre store ting, vet du?

I andre nyheter savnet jeg bursdag forrige uke, og jeg skjønte det bare i dag. MBB fylte fire år i forrige uke. Kan du tro det? Vi har vært sammen med tanke på at 2007. Det er … fire år (64 på internett tid)!

Jeg sier ikke dette nesten nok, men takk. Da jeg skrev det aller første innlegget, tenkte jeg aldri på at jeg fremdeles skulle blogge (og glede meg over det) fire år senere.

Swatching MAC Fafi in 2008

ANNONSE

I feel lucky and blessed that you choose to spend some of your time with me, and here’s to another four years! (*raises cup*)

Din vennlige appellavhengig i nabolaget,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.