Oh, bare å stirre på denne børsten gjør meg glad. Er ikke flistrykket på Sonia Kashuks nye Sonia Kashuk Pensel Couture Flat Top Multipurpose Blush / Powder Pensel ($ 11) Sjarmerende? Det kommer til å se så søtt sitter på min forfengelighet.

Men flott utseende er ikke det eneste denne begrensede utgavens børste har gått for det. Det gjelder også perfekt løse pulver, bronzere, så vel som krem, så vel som pulver rødme, bare som Sonia’s legendariske syntetiske flat topp børste. Den enorme forskjellen mellom de to er bare at disse børstene er laget av naturlige fibre (jeg er ikke sikker på hva slags).

Dette børstehodet gjør det virkelig for meg; Det er bredt nok til å i form helt på eplene av kinnene mine, men likevel lite nok til å nå inn i hjørnene rundt nesen, munnen og haken. Selv omtalen med er en ideell størrelse for meg. Fra ende til slutt er hele børsten litt over 6 tommer lang.

ANNONSE

Og prisen på $ 11 er riktig. Hvis du ser dette på Target, seriøst, snapp det opp hvis du kan. Jeg ville ikke bli overrasket hvis det selger ut raskt.

ANNONSE

Pris: $ 11
Tilgjengelighet: Tilbys nå på Velg målbutikker
Makeup samt sjarm blogg rating: a +

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.