Jeg forstår at du ikke er “teknisk” ment å krølle dine lashes etter at du har brukt mascaraen din, så vel som at nesten alle pooh-poohs ideen … men jeg gjør alt tiden. så vel som jeg lover at det absolutt fungerer! Du må bare være overordentlig forsiktig.

Jeg gjør det siden mine lashes er som små kvister, direkte så godt som tynn, så vel som de sliter med å holde en krølle når jeg bruker en lash curler, spesielt når jeg kobler det med en slitesterk mascara formel, eller en som bare ikke gjør det? t har fast hold.

ANNONSE

Når jeg krøller etter mascara, hjelper noen ting …

Liker å sørge for at min lashes er helt tørre før jeg bruker curleren. Den metoden som lashes holder seg ikke så mye til klemflaten.

Jeg er likevel – så vel som jeg forstår dette virker dumt, men jeg vil bare si det uansett – gi El Hub eller en person i mitt umiddelbare nærhet en heads-up, som, “Jeg krøller mine lashes nå, så vær så snill ikke gjør noen form for uventede bevegelser. ”

Det er bare at med pranksters i familien min, forstår du aldri når noen kommer til å hoppe ut bak et hjørne, så vel som å gå “blaaa!”

Det forekommer mye, så vel som jeg vil helst ha støy litt koky enn utilsiktet rive ut mine lashes mens jeg krøller dem … og det er en større fare når du krøller dem etter å ha brukt mascara.

Jeg er også bare veldig, ekstremt forsiktig. Jeg trykker ikke så godt på klemmen, så vel som jeg bruker lett, mildt trykk for å hindre å bryte lashes eller trekke dem ut. Jeg snakker ekstra, super-duper forsiktig.

ANNONSE

Jeg vil ikke foreslå dette for alle eller si, “Åh, ja, helt! Dette er den aller beste måten! ” Men det er bare det jeg gjør, så vel som for meg fungerer det.

En ofte debunked appell myte / produkt som du vil virkelig virker?

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.