Vinner: Giveaway er stengt nå, så vel som mesteren er amye! Gratulerer, Amye! Hvis du gikk inn, men ikke vunnet denne gangen rundt, fortsett å prøve, så vel som klikk her for å gå inn i en hvilken som helst type kontinuerlige giveaways før du jet.

Er, nei. Jeg er helt sikker på navnet på prisen i dagens gave, nytte av sexiest nudes noensinne, ikke påvirkes av Magic Mike, den banebrytende filmen Starring Academy Award Shoe-in Channing Tatum …

Men snaps til deg, jente, for å gjøre forbindelsen, lol!

ANNONSE

Jeg ble virkelig overrasket av dette øyenskygge settet (en sephora eksklusiv), så vel som dens kule tonede smokey nyanser.

I alt inkluderer det seks produkter – fire langsiktige pulverskygger i melk det (en pearly off-white), Raincheck (en demi-matt mauve), pause for applaus (en matt purplish rosa) så vel som blingo (et metallisk sølv) ; I tillegg til to krølløse kremer i Bikini-Tini (en glimrende gylden fersken) så vel som hellige røyker (en glimrende blåaktig grå).

Jeg håper du vil like disse fargene så mye som jeg gjør, så vel som siden jeg tror du vil, jeg gir en av kitsene bort i dag!

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

En (1) fordel sexigste nudes noensinne Eyeshadow satt verdsatt til $ 30.

Det er to metoder å komme inn, så vel som du kan gjøre dem begge for to muligheter for å vinne. Først kan du gå inn i å forlate en kommentar på bunnen av dette innlegget, en kommentar om noe i det hele tatt, som, husker du navnet på den aller første lilla øyenskyggen du noen gang hadde på seg? Liker du krem, så vel som sukker i kaffen din? Hva er et ord som forklarer metoden håret ditt ser best ut når du kommer ut av sengen om morgenen? Nøyaktig hvor ofte bruker du smokey øyne? Når var den siste gangen du hadde en salat? Hva er ditt minst foretrukne hjemarbeid? Nøyaktig hvor lenge tar det deg å velge hva du skal ha på deg? – Du får ideen.

For det andre kan du gå inn i ved å overholde meg på Twitter @karenmbb samt retweeting (RT) de som overholder meldingen:

Følg @karenmbb så vel som rt for å vinne en fordel sexigste nudes noensinne Eyeshadow sett (en $ 30 verdi)! .

Fristen for å gå inn er søndag 30. desember 2012 klokka 11:59 (PST).

Deltakere bør gå inn i å benytte en gyldig e-postadresse og / eller Twitter-konto for å vinne.

Maksimalt to (2) innganger per person – en i kommentarene nederst i dette innlegget, samt en andre oppføring gjennom Twitter behandlet til meg @karenmbb.

Contest er tilgjengelig for enkeltpersoner internasjonalt, så vel som i USA som har nådd flertallet i henhold til deres regionale lovgivninger (18 i USA med disse unntakene: Alabama og Nebraska, 19; Mississippi, 21).

Faner så vel som jeg (hittil referert til som “t-penger så vel som k-dawg”) vil velge en (1) mester tilfeldig fra inngangene enten igjen i kommentarene på bunnen av denne bloggen publiserer eller behandlet til @karenmbb på Twitter.

Mesteren vil bli avslørt her innen 48 timer etter fristen.

Ugyldig hvor det er forbudt ved lov.

ANNONSE

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

P.S. Tgif! Vente! – Ikke gå ennå. Har du allerede gått inn i disse to andre gaveene? Den aller første er for et av mine foretrukne tilbehør på året, Zella samlet bære (jeg liker den tingen).

To metoder for å vinne en Zella samlet bære (en $ 68 verdi)! – Lukker fredag, 12/28/12 klokka 11:59 P.M. PST

To metoder for å vinne en fordel Mange attraktive nudes noensinne Eyeshadow Set (en $ 30 verdi)! – Lukker lørdag 12/29/12 klokka 11:59 P.M. PST

Vinner: Giveaway er stengt nå, så vel som mesteren er amye! Gratulerer, Amye! Hvis du gikk inn, men ikke vunnet denne gangen rundt, fortsett å prøve, så vel som klikk her for å gå inn i en hvilken som helst type kontinuerlige giveaways før du jet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.