Timeglass Veil Mineral Primer SPF 15

om forfatteren
Følgende gjestepost ble skrevet av Rae of Raeviewer.com. Du kan også finne Rae på Twitter, Facebook, Pinterest, YouTube og Instagram.

Timeglass Veil Mineral Primer SPF 15 ($ 52) er verdt å kjempe for. De elegante linjene i den frostede glassflasken gjør denne primeren vanskelig å motstå, men tilsetningen av det naturlig avledede titandioksid og sinkoksid i stedet for kjemiske solblokkerende midler gjør dette hellige grammaterialet i min skjønnhetsbok. Solkrem i ansikt Makeup-produkter har en tendens til å lukte funky, men sløret er oljefritt og virkelig duftfritt. Jeg elsker hvordan denne unike mineralbaserte, vannbestandige formelen klarer å til og med ut mine åpne porer uten å irritere min sensitive hud, og det beroliger også rødheten på kinnene mine og rundt nesen min, selv om jeg anbefaler topping med en concealer for mer dekning

ANNONSE

The Veil Mineral Primer er en av de få som faktisk hjelper mitt fundament til å vare en ekstra time på slutten av dagen, siden den effektivt absorberer overflødig olje. Dette betyr ikke at sløret er som en antiperspirant deodorant for ansiktet. Det forhindret alltid min t-sone fra å se ut som en fettete rotet tilbake da jeg hadde kombinasjonshud, men det forlot huden min følelsen bortskjemt og balansert. Selv om huden min er normal til litt tørr nå, fungerer det fortsatt vakkert med alle mine flytende fundament. Når jeg opplever sesongmessige tørre flekker, legger jeg til litt ekstra fuktighetskrem før jeg påfører denne primeren. Sløret er ikke optimalt for veldig tørr hud, men hvis du er forberedt på å forberede ansiktet ditt riktig (med et hydratiserende serum og en rik fuktighetskrem) og elsker en matt base så mye som jeg gjør, kan denne slørprimeren fungere for deg.

ANNONSE

De langvarige Unsung Heroes-serien har mye elskede permanente samlingsprodukter fra en rekke bodacious skjønnhetsmerker.

Timeglass Veil Mineral Primer SPF 15 SWATCH
Et viktig notat er at primeren vil forlate en hvit kastet ved første applikasjon, men det absorberer seg i huden raskt og etterlater en lyset, satinatt jevn overflate. Bland raskt med fingertuppene for best resultat. Jeg bruker aldri mer enn en full pumpe for hele mitt ansikt, så min første første flaske varet nesten et år med et gjennomsnitt på 4 applikasjoner per uke.Â

Produktet kan være en splurge på $ 52, men det er verdt investeringen for en fløyelsaktig myk base for å bidra til å sette ditt beste ansikt fremover!

om forfatteren
Dette gjesteinnlegget ble skrevet av RaeViewer.com. Du kan også finne Rae på Twitter, Facebook, Pinterest, YouTube og Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published.